Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu: "Nu am despărțit o familie"

Publicat pe

S-a despărțit, din nou, de Bianca Drăgușanu și a revenit în brațele Dariei Radionova. Alex Bodi nu se mai ascunde și confirmă că acum are o relație cu rusoaica. Afaceristul susține că Daria este iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou! Relația lor a fost presărată cu despărțiri, împăcări, controverse și violență. Cei doi și-au spus iarăși adio și se pare că afaceristul nu a rezistat mult timp singur. A revenit în brațele Dariei Radionova și a confirmat că este iubita lui.

'Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea', a precizat Alex Bodi pentru AntenaStars.

La rândul ei, Daria Radionova a ținut să transmită un mesaj pentru Bianca Drăgușanu, fost parteneră și soție a iubitului ei. Lucrurile între cei doi par să meargă de minune, iar din imaginile postate de rusoaică pe Instagram reiese că și-ar fi petrecut timpul în vila lui Alex Bodi.

Daria Radionova: „Am dat o șansă relației noastre”

„Credeți că relațiile în care insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță la toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relațiile străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!

Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce? Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să-și vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs. Oprește-te, privește înapoi și trage concluzii! Mizeria ta nu va ajunge la mine, vei rămâne doar pătată! Gândește-te la asta!

Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul său, așa că filtrează cel puțin viitorul tău”, a transmis Daria Radionova pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei Radionova

Reacția Dariei Radionova vine după ce Bianca Drăgușanu a lansat un atac dur la adresa ei.

Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu: "Nu am despărțit o familie"Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu: "Nu am despărțit o familie"

Cândva, a fost o ? îndrăgostită de lux și genți! Această ? s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această ? este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s!_%  orice vede! Cu toate că are multă experiență în a s!_% și a mânca tot ceea ce vede, drăguța ? nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofiticioasă!… Așa că, «pofticioasa» ? crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!', a scris blondina pe rețelele de socializare.

Pentru a nu lăsa deloc să se vadă dacă suferă sau nu după ultima despărțire de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai pentru a se relexa și a uita de problemele din plan personal.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a scos certificatul de la IML, la o lună după bătaia încasată de la Alex Bodi!Ce au constatat legiștii

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit:”I-a găsit mesaje cu altă femeie”. Primele declarații ale afaceristului

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni:a semnat cu Prima TV. Primele declarații

Citește și: Alina Binder a născut o fetiță. Fostul principe Nicolae a devenit tată:'Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter