Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euro

Publicat pe

Alex Bodi a scos la vânzare vila de lux din Pipera, iar viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunar aproape un milion de euro pentru a o cumpăra. Iubitul Biancăi Drăgușanu locuiește într-o casă, cum mulți văd doar în filme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Afaceristul este hotărât și vrea să vândă casa în care locuiește în prezent. Alex Bodi a scos la vânzare vila de lux din Pipera, iar prețul este de 875.000 de euro.

Casa din Pipera în care stă iubitul Biancăi Drăgușanu este construit în stil mediteranean și are o suprafață utilă de 300 mp. Alex Bodi a împânzit site-urile de imobiliare cu imobilul pe care vrea să-l vândă.

Suprafața terenului este de 1200 mp, iar în curte este piscină și foișor. Nu se știe motivul pentru care Alex Bodi a ales să scoată la vânzare vila din Pipera, însă ne putem aștepta la o achiziție și mai impresionantă din partea sa.

Cu ce se ocupă Alex Bodi

Am crede că așa ceva există doar în filme, însă asta este realitatea pe care o trăiește Alex Bodi. Bianca Drăgușanu este mândră de iubitul ei, pentru că acesta muncește foarte mult, așa cum face și ea. Alex Bodi este un afacerist care s-a născut în România, iar norocul i-a surâs și a știut să profite la maximum de el. Iubitul Biancăi Drăgușanu este mâna dreaptă a şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa.

Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, poartă numele de Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

Citește și: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. După divorț, cei doi au făcut scandal în parcarea unui mall din București

„Tata nu a fost guvernant și nici nu am pomul banului în curte. Când tu stăteai frumos la tv cu familia ta, eu riscam și nu-mi vedeam copiii cu lunile. Așa ca nu-ti mai plânge de mila și nu mai judeca.', a spus Alex Bodi.

Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euroAlex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euro

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter