Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: ”I-am fost infidel”

Publicat pe

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat astăzi actele de divorț, la notar. Afaceristul dă vina pe soacra lui pentru unele neînțelegeri pe care le are cu soția lui. De asemenea, Alex Bodi a recunoscut că înșelat-o și a bătut-o pe Bianca Drăgușanu.

Zilele trecute, Alex Bodi și mama Biancăi Drăgușanu s-au certat într-un parc din București. Afaceristul a povestit astăzi în emisiunea 'Teo Show' ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

Relația lui Alex Bodi cu Madi este una tensionată, iar afaceristul o acuză pe soacra lui că este de vină pentru ce se întâmplă între el și Bianca Drăgușanu.

'Referitor la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Apelurile sunt făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are voie să se amestece în felul acesta într-o relație. (…) Mama ei nici nu trebuia să existe între noi, chiar dacă eu i-am vorbit urât. Eu sunt om care își asumă orice. I-am cerut iertare Biancăi atunci când am greșit. Cel mai mult mă deranjează să fiu acuzat de niște lucruri pe care nu le fac.

Acum 10 zile am fost la ea, la Călan, am vorbit cu ea și m-am jucat cu Sofia. Situația cu mama ei e și din vina mea, dar și din vina Biancăi pentru nu știe să spună stop. Nu aș vrea să o pun niciodată să aleagă între mine și mama ei.

Eu m-am certat telefonic cu Bianca de ziua ei. I-am luat un buchet de flori și am mers la ea. Madi a sunat la Poliție. Nu eram pus pe scandal. A zis că am făcut scandal până la 3 dimineața, dar eu am dovadă la ce oră am venit și am plecat.

Eu am avut treabă de dimineață și m-am întâlnit cu Bianca în parc, unde era cu fetița ei. Acolo era și mama ei și a început să îmi vorbească urât. Eu nu am treabă cu ea și nu știu de ce se amestecă. (…) O să o las pe Bianca să vină cu povestea ei, iar dacă eu consider că trebuie să mă apăr o să o fac', a declarat Alex Bodi.

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi.Madi a cerut ajutorul Poliției: 'Este agresiv cu fiica mea'

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

După ce în ultima perioadă au apărut multe zvonuri că afaceristul este agresiv cu vedeta, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu.

'Da, am avut o dată o altercație, pentru că am fost provocat. I-am zis să nu mă facă, pentru că nu vreau să-i fac rău. (…) Bianca nu m-a înșelat. A avut niște discuții în telefon, dar tot ea mi le-a arătat, pentru că a vrut să mă facă gelos. Într-adevăr m-a prins și ea cu niște cheștii. Da, i-am fost și infidel. Eu nu sunt omul care se leagă de tine fără motiv. Aș zice că o iubesc, pentru că nu poți să zici că au dispărut sentimentele.

Conflictele nu au apărut din cauza mea. I-am zis când am înșelat-o. A rămas lângă mine, pentru că știa că nu i-am greșit altfel', a mai declarat Alex Bodi.

Citește și: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu a venit însoțită de bodyguarzi la notar și s-a certat cu Alex Bodi:'Mi-a luat telefonul și l-a spart'

FOTO: Facebook

Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: 'I-am fost infidel'Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: 'I-am fost infidel'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter