Alexandra Dinu nu este o vedetă cu fițe. Actrița a purtat aceeași rochie de seară la trei evenimente diferite!

Publicat pe
Alexandra Dinu nu este o vedetă cu fițe. Actrița a purtat aceeași rochie de seară la trei evenimente diferite!Alexandra Dinu nu este o vedetă cu fițe. Actrița a purtat aceeași rochie de seară la trei evenimente diferite!

Alexandra Dinu locuiește de patru ani în L.A și duce o viață de lux, dar nu este o vedetă cu fițe. În vreme ce majoritatea celebrităților au făcut o regulă din a nu purta de două ori aceeași rochie de seară, frumoasa actriță nu pare să dea atenție acestui lucru. La un eveniment recent, unde a luat și un premiu, Alexandra a purtat rochia cu care și-a făcut apariția la VIVA! Party, anul trecut, dar și la ziua unei prietene la începutul acestui an.

La 38 de ani, Alexandra Dinu se poate considera o femeie realizată. Are o carieră solidă în cinema și este mama unui adolescent extrem de frumos, Mario, fiul ei și a lui Adi Mutu. De patru ani a început o viață nouă în America, unde locuiește cu fiul său și cu partenerul ei de viață. Nicio vizită în România a actriței nu scapă neobservată, aceasta fiind în continuare una din cele mai cunoscute vedete de la noi, chiar dacă  a părăsit țara în urmă cu mulți ani.

Rochia de seară pe care Alexandra Dinu a purtat-o de trei ori

După toate aparențele, Alexandra duce un stil de viață care îi poate permite diverse extravaganțe și, cu siguranță, shoppingul nu este o problemă pentru ea. Vedeta nu pare însă să aibă fițe, ba chiar recent a 'încălcat' una din regulile actrițelor, purtând de două ori pe covorul roșu aceeași ținută de seară.

Recent, Alexandra Dinu a fost distinsă cu Premio Cinematografico Delle Nazioni, la Nations Award în Siracuza, o secțiune a Festivalului Internațional de Film de la Messina și Taormina, dedicat producțiilor internaționale. Frumoasa blondă a fost o apariție de senzație în rochia sa Alessandra Rich, care este aceeași purtată de vedetă la petrecerea VIVA! de anul trecut.

Dacă în vreme ce alte dive au o regulă clară în a nu purta aceeași ținută de două ori, Alexandra nu pare să aibă probleme în acest sens. Mai mult, fosta soție a lui Adrian Mutu a mai purtat rochia cu pricina și la ziua unei prietene din L.A, la începutul acestui an. În medie, o rochie Alessandra Rich similară cu cea purtată de Alexandra Dinu costă 2000 de euro.

Foto: Hepta, VIVA!, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter