Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu. Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Publicat pe

Alexandra Dinu s-a mutat pentru o perioadă în România. Va face parte din juriul show-ului Românii au talent, iar filmările au început deja. Fiul ei, Mario, a venit cu mama lui în România, spre bucuria tatălui său, Adrian Mutu. Cei doi profită de ocazie pentru a se vedea cât mai des.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu este noul jurat de la Românii au talent, în locul lui Mihai Petre. Fosta soție a lui Adrian Mutu se mută, astfel, o perioadă în România. Actrița evită să facă naveta România-Italia în condițiile de pandemie, pentru a nu se pune în pericol pe ea sau pe cei din jur.

„Filmările pentru preselecțiile «Românii au talent» au început sâmbătă, dar Alexandra este aici de aproximativ două săptămâni. Va sta cel puțin o lună, cât vor dura filmările. În condițiile acestea incerte date de pandemie și restricții, nu putem risca deplasări cu avionul', au precizat surse din PRO TV.

Citește și: Cine este Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent

Fostul fotbalist este extrem de încântat de decizie, întrucât îl va avea pe fiul lui în vârstă de 18 ani mai aproape de el.

Alexandra Dinu, din nou în România

Alexandra Dinu și Mario stau în București. Astfel, Adrian Mutu este în culmea fericirii pentru că poate petrece mai mult timp cu fiul său. De-a lungul timpului, cei doi nu au avut ocazie de a petrece prea mult timp împreună. Au ținut permanent legătura pe rețelele de socializare și se pare că au o relație extrem de bună, iar reîntâlnirea a fost o reală bucurie de ambele părți.

Citește și: Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România.Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

Mario și Adrian Mutu profită de fiecare ocazie pentru a se vedea. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Click! la o terasă din Herăstrău. Adrian Mutu a venit însoțit de soția sa și de câțiva prieteni. Totuși, sportivul a fost în toată perioada de patru ore pe care au petrecut-o împreun numai cu ochii pe fiul lui, pe care îl mângâia pe cap și îl lua după umeri, în semn de afecțiune. Au râs și s-au simțit bine, semn că și-au dus dorul unul altuia.

Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu. Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiuAlexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu. Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Adrian Mutu, tată a patru copii

Adrian Mutu este extrem de atașat de fiul său. El i-a transmis un mesaj emoționant în ziua în care a devenit major: „La mulți ani, băiatul meu. Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător'.

Citește și: Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent!Pe cine va înlocui

Reamintim că, în afară de fiul cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu mai are alți trei copii: două fetițe rezultate din mariajul cu fosta parteneră, Consuelo și încă un fiu de trei ani și jumătate cu Sandra, actuala soție.

Sursa foto: Click!, Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter