Alexandra Măceșanu, imaginea care te va înduioșa. Fata s-a pozat cu unul din artiștii săi preferați, Ștefan Bănică. Povestea din spatele fotografiei e emoționantă!

Publicat pe
Alexandra Măceșanu, imaginea care te va înduioșa. Fata s-a pozat cu unul din artiștii săi preferați, Ștefan Bănică. Povestea din spatele fotografiei e emoționantă!Alexandra Măceșanu, imaginea care te va înduioșa. Fata s-a pozat cu unul din artiștii săi preferați, Ștefan Bănică. Povestea din spatele fotografiei e emoționantă!

Înainte ca monstrul din Caracal să îi ia viața, după ce a sechestrat-o și chinuit-o două zile în casa lui, Alexandra Măceșanu era o adolescentă pasionată de muzică și dans. Colegii fetiței au scos la iveală o fotografie care îți va rupe inima: Alexandra în ipostaza de copil timid și fericit, alături de Ștefan Bănică.

Tragedia Alexandrei Măceșanu, fetița de doar 15 ani care a fost răpită, violată și ucisă de monstrul Gheorghe Dincă este una unde cuvintele sunt de prisos. Au rămas, însă, numeroase fotografii cu copilul vesel și timid care era Alexandra.

Alexandra Măceșanu, fotografie emoționantă cu Ștefan Bănică

Recent, colegii săi au scos la iveală o fotografie a cărei poveste te va emoționa prin candoarea ei. Aflată la Alba Iulia, acum trei ani, împreună cu trupa de dansuri populare a cărei membră era, Alexandra a făcut o fotografie cu unul dintre artiștii săi preferați. Ștefan Bănică. Pe atunci în vârstă de 12 ani, din fotografie răzbat bucuria și emoția unui copil încântat că l-a întâlnit pe artist și, mai presus de asta, răzbat visurile unei fete care habar nu avea că povestea îi va fi curmată trei ani mai târziu, de un psihopat.

Până acum opt zile, Alexandra Măceșanu, o puștoaică de 15 ani, din comuna Dobrosloveni (Olt), era o fată ca oricare alta – cu preocupări, visuri și speranțe de adolescentă. Toate acestea au luat sfârșit, la fel ca și în cazul Luizei Melencu, în momentul în care Alexandra s-a urcat în mașina condusă de Gheorghe Dincă – un „domn' în vârstă, care prezenta încredere -, pentru a ajunge în Caracal.

Reacţia lui Ştefan Bănică

Ștefan Bănică a postat pe contul său de Instagram fotografia cu el și Alexandra Măceșanu și le-a mărturisit fanilor săi că i „s-a strâns inima cât un purice', căci și-a dat seama că acea copilă timidă din fotografia cu el, astăzi nu mai este.

„Am făcut multe poze la viața mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Macesanu, de care nu știam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, că majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că trăiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limită. Oare câte cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!' , a scris Ștefan Bănică, pe Instagram.

Vara asta va fi de neuitat!'

Acum, Alexandra trăiește doar în amintirile celor care au iubit-o, contul ei de socializare ajungând în ultimele zile la 44.000 de urmăritori. Cei care i-au vizitat pagina de Facebook, fie din empatie, fie din curiozitate, s-au cutremurat când au dat peste una dintre ultimele postări ale Alexandrei, care acum capătă cu totul alte conotații… Tânăra a făcut un colaj fotografic din patru instantanee cu mare, plajă, lună plină, răsărit de soare și un grup de tineri distrându-se la malul mării. Comentariul pe care l-a pus în dreptul pozei – la vremea respectivă, unul previzibil – acum te face să izbucnești în lacrimi, deoarece Alexandra a scris: „Vara asta va fi de neuitat!'.

 

 

Foto: Facebook

Citește și:

ULTIMA ORĂ: Oasele din sacul găsit în pădure ar aparține Alexandrei, deși Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter