Alin Oprea, mai fericit ca niciodată lângă noua iubită. Artistul și-a asumat relația: ”O iubesc pe fata asta”

Publicat pe

Scandalul cu fosta soție continuă, însă Alin Oprea este alinat de actuala iubită. Artistul vorbește fără perdea despre relația pe care o are în prezent, iar declarațiile lui nu vor fi deloc pe placul Larisei Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce mama copiilor lui l-a făcut să se îndepărteze de familie, Alin Oprea vorbește cu sinceritate despre noua iubită. Relația lor nu a început după ce s-a aflat de divorț, ci cu câteva luni bune înainte.

Cântărețul și-a asumat relația și susține că fosta lui soție știa despre acest lucru. Mai mult, Alin Oprea a declarat într-o emisiune TV că Larisa l-a înșelat de nouă ori și că nu se va lăsa până nu va demonstra acest lucru. Se pare că războiul dintre soții Oprea este departe de a se termina.

'Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate', a declarat Alin Oprea.

Citește și: Alin Oprea, îndepărtat și de familie: „Soția mea nu era adepta întâlnirilor cu membri ai familiei mele. Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani”

Alin Oprea, mai fericit ca niciodată lângă noua iubită. Artistul și-a asumat relația: 'O iubesc pe fata asta'Alin Oprea, mai fericit ca niciodată lângă noua iubită. Artistul și-a asumat relația: 'O iubesc pe fata asta'

Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere

După ce a ieșit la iveală în presă faptul că Alin Oprea are o amantă, lucrurile s-au acutizat, iar Larisa, soția lui, a trecut la represalii, cu toate că s-a aflat și despre infidelitățile sale.

De-a lungul timpului, Alin Oprea a strâns o avere considerabilă, pe care a investit-o, printre altele, în imobile. Recent însă, artistul nu numai că a fost dat afară din propria casă, ci i s-a tăiat și accesul la conturile comune și a fost scos de la împuternicit, Larisa lăsându-l, fără un ban.

Citește și: Fiul lui Alin Oprea, reacție tranșantă în scandalul momentului: „Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter