Alin Sălăjean de la Survivor, acuzat că fuge de muncă. Diana, soția lui: "Din proprie inițiativă face mai greu"

Publicat pe

Acuzațiile la adresa lui Alin Sălăjean de la Survivor se întețesc din partea colegilor de la Războinici. Concurentul este acuzat că fuge de muncă, iar soția lui Diana, sare în apărarea sa. Ea explică cum este, de fapt soțul ei și oferă asigurări că nu se sustrage atunci când vine vorba despre muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean de la Survivor a fost luat în vizor de către Războinici că s-ar sustrage de la muncă sau că nu ar avea inițiative în tabără. În ciuda acuzațiilor care i se aduc, concurentul și-a consolidat poziția în cadrul competiției, fiind în preferințele telespectatorilor. Alin a scăpat de nominalizare, după ce a ieșit pe locul doi în topul preferințelor publicului.

Alin Sălăjean de la Survivor, acuzat că fuge de muncă. Diana, soția lui: "Din proprie inițiativă face mai greu"Alin Sălăjean de la Survivor, acuzat că fuge de muncă. Diana, soția lui: "Din proprie inițiativă face mai greu"

Cum răspunde Alin Sălăjean în fața criticilor colegilor de la Survivor

Răspunsul lui Alin Sălăjean în fața criticilor a fost că încă mai are de învățat multe la Survivor și s-a arătat dispus să-și aduca contribuția în camp pe viitor.

„Legat de inițiative, oamenii de acasă o să vadă în ce proiecte m-am băgat și inclusiv Faimoșii și vom vedea cine are sau nu dreptate.

Până atunci sunt doar supoziții. Imaginați-vă un tablou, acasă cu Didina mea dacă se arde un bec, și o recunosc în fața oamenilor care ne urmăresc, Sălă stă cu scaunul și Didina soția mea schimbă becul', a declarat Alin Sălăjean.

Citește și: Scandal între Alin Sălăjean și Musty Camara la Survivor:”Nu mai scuipa”. Ce se întâmplă între Războinici

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:”Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!”

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui:„Ți se pare normal ce-ai făcut?'

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Diana îi ia apărarea soțului ei, Alin Sălăjean de la Survivor

Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor, a vorbit la Teo Show despre cum este concurentul, de fapt, acasă și ce anume face. Diana a recunoscut că soțului ei ar trebui să i se spună ce anume să facă. Nu s-ar sustrage de la muncă, ci doar funcționează după niște sarcini bine definite.

'Eu cred că problema în tabăra Războinicilor este că ei nu au niște sarcini bine definite. Alin nu e genul de om care să se sustragă de la muncă. Deci el dacă știe că într-o zi are de făcut ceva în casă, face.

Dar trebuie să i se spună, ăsta e adevărul. Dacă ei și-ar stabili înainte nu cred că ar avea nimeni ce să-i reproșeze pentru că el face ce are de făcut. La fel și acasă, dacă se ardde un bec și eu sunt singură acasă, eu pot să-l schimb pentru că eu sunt foarte descurcăreață, fac prin casă orice. Dar dacă e singur acasă nu vă imaginați că stă pe întuneric până ajung eu', a povestit Diana, soția lui Alin Sălăjean.

Diana, despre scandalul Alin Sălăjean- Musty: „Sunt prea orgolioși'

De asemenea, Diana a avut multe cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, despre care spune că este altruist și om de echipă. În ceea ce privește scandalul cu Musty, femeia susține că intervine orgoliul în cazul celor doi.

Alin este cel mai altruist om pe care eu îl cunosc, este un om de echipă, el toate sporturile pe care le-a practicat au fost de echipă, de la fotbal până acum în prezent. Este un bărbat asumat, dar mă repet. Dacă are o sarcină bine stabilită o face. Din propria inițiativă mai greu. Acum eu ce pot să vă zic, noi locuim la bloc, poate el nici nu este obișnuit să meargă să strângă lemne ca să facă focul. 

El nu a vrut să se amestece peste treburile altora. Poate după un anumit timp s-a văzut că Sorin face focul, că Musty strânge cocos, iar el poate și-a căutat altceva de făcut. Dar eu nu înțeleg pentru că în primele emisiuni, Musty chiar l-a lăudat că Alin l-a ajutat. Amândoi sunt prea orgolioși. Alin este un om mai așezat', a mai spus Diana, soția lui Alin Sălăjean, potrivit wowbiz.ro.

Diana Sălăjean: „Eram sigură că Alin n-o să vină acasă'

Chiar dacă a fost în pericol de elimnare de mai multe ori, Diana este convinsă că Alin Sălăjean mai are mult de stat în competiție. Nu are deloc emoții că ar putea veni curând acasă.

'S-au spus multe. Eram sigură că Alin n-o să vină acasă, eu v-am spus că nu-l aștept. Nu cred că a avut vreo emoție. Eram sigură că o să rămână în continuare', a conchis Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter