Alin Sălăjean, declarații neașteptate după Survivor. Ce planuri are cu soția lui și cu Zanni

Publicat pe

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale. De asemenea, Războinicul a fost copleșit de dorul soției sale, Diana, spunând de mai multe ori că îl doare carnea pe el de cât de mult îi lipsește aceasta. Întors acasă, Alin a dezvăluit că el era singurul dintre cei căsătoriți care purta verigheta pe deget.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În momentul în care a părăsit competiția Survivor România, Alin Sălăjean și-a dat seama ce își dorește să schimbe la el însuși.

Când am plecat am simțit că trebuie să schimb câteva lucruri la mine ca om. Având liniște, neavând tehnologie, m-am analizat din toate punctele de vedere și mi-am dat seama că trebuie să rezolv câteva probleme. Nu știam să încasez lucrurile negative, mă consumau foarte mult. Acum știu să încasez, să gestionez părerile negative și am venit mai modest decât am plecat. Am fost atacat și reacțiile mele au fost pline de iubire.

M-am întors mai umil, în sensul bun al cuvântului. Am depășit multe limite. Multă lume nu știa că aveam frică de avion, mergeam și în concediu cu mașina. Am învins frica în momentul în care am pășit în aeroport. Eu nu stăteam la soare, pentru că aveam pielea mai sensibilă, am depășit frica de soare' a povestit acesta pentru Click.ro.

Alin Sălăjean, declarații neașteptate după Survivor. Ce planuri are cu soția lui și cu ZanniAlin Sălăjean, declarații neașteptate după Survivor. Ce planuri are cu soția lui și cu Zanni

Alin Sălăjean singurul care purta verigheta la Survivor

Dorul de soție l-a copleșit pe Alin Sălăjean și mărturisește că a fost singurul care purta verighetă dintre cei căsătoriți. Totuși, chiar dacă recunoaște că Didina, așa cum o alintă el, i-a lipsit enorm de mult, nu se bucură că a plecat mai devreme din competiția Survivor.

Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă, dintre cei căsătoriți. Fără ea pe deget nu știam dacă o să rezist. Mi-a fost foarte greu fără soția mea, m-a durut carnea pe mine, dar nu mă bucur că am venit mai devreme acasă. Îmi doream să ajung până în finală și, de ce nu, cu premiul cel mare în mână', a declarat Alin Sălăjean pentru sursa citată anterior.

Citește și: Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara. Musty, fratele artistului, acuzat de violență:”M-a amenințat că îmi rupe picioarele!”

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui:”Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…”

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:„A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana și Andrei s-au iubit în secret la Survivor:„Ne-am sărutat noaptea pe plajă'

Războinicul speră să nu ajungă să se opereze după accidentare

Probeleme medicale au fost cele care l-au făcut să părăsească competiția Survivor. Alin Sălăjean a povestit că respectă recomandările medicilor și speră să nu se ajungă la operație.

„Nu am apucat să îmi fac încă o serie de analize amănunțite. Am răspunsul cu ce problemă am la spate din Republica Dominicană, am toate investigațiile medicale făcute acolo. Spatele mă mai deranjează, am apelat la ajutorul unui maseur, care mi-a spus ce am voie să fac și ce nu. Sunt pe picioarele mele, nu m-am mai blocat și sper să nu ajung la operație. Țin cont de recomandările medicilor', a mai povestit Războinicul.

Alin Sălăjean nu e gelos că Dianei îi place de Zanni

Întâmpinarea contițiile de trai de la Survivor i s-au părul lui Alin Sălăjean cele mai grele momente din competiție.

Cel mai greu moment a fost când ieșeam seara din mare, după ce mă spălam după un joc, și nu aveam cu ce să mă șterg. Mă ștergeam cu una dintre perechile de lenjerie intimă. E greu să trăiești câteva săptămâni cu câteva articole vestimentare pe care le spălai, dar fără detergent. Frigul care era noaptea era greu de îndurat, dormitul pe scândură, lipsa unei perne… În prima săptămână m-au terminat, dar m-am obișnuit cu ele', a mai afirmat Alin.

De asmenea, soția Războnicului a spus că este fană Zanni, însă Alina a recunoscut că nu este gelos și chiar o să le facă cunoșțință.

La noi în căsnicie gelozia este la un nivel minim. Eu o susțin pe Diana în ceea ce spune. Dacă îi place de Zannidache în continuare, când va veni acesta acasă, o să îi pun în legătură să se cunoască, pentru că am discutat cu acesta că vom ține legatura. Dacă mă acceptă și pe mine la o eventuală cafea, voi merge, dacă nu, nu va fi o problemă. Nu sunt gelos', a mărturisit Alin Sălăjean.

Sursă Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter