Alina Laufer și-a pus sarcina în pericol! Motivul pentru care a ajuns de urgență la spital: ”Am făcut efort”

Publicat pe

Alina Laufer, însărcinată în 7 luni, a ajuns marți de urgență la spital, după ce i s-a rupt membrana și pierdea lichid amniotic. Fosta soție a lui Jorge a făcut primele declarații despre motivul care i-ar fi creat aceste probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Ilan Laufer este însărcinată în 29 de săptămâni cu gemeni, după ce a făcut fertilizare in vitro. Alina Laufer, în vârstă de 39 de ani, și-a speriat întreaga familie, după ce a fost nevoită să fie internată de urgență. Fosta soție a lui Jorge a făcut primele declarații despre motivul care ar fi băgat-o în spital.

Alina Laufer și-a pus sarcina în pericol! Motivul pentru care a ajuns de urgență la spital: 'Am făcut efort'Alina Laufer și-a pus sarcina în pericol! Motivul pentru care a ajuns de urgență la spital: 'Am făcut efort'

Sunt internată la Giulești și deocamdată suntem bine, atât eu cât și copiii. Recomandarea medicului este să stau cât pot la pat pentru că mi s-a rupt membrana și pierd lichid. Nu nasc încă! Eu sper să reușesc să duc gemenii la un kilogram jumate. Aș fi chiar fericită! La sarcina prin inseminare se poate naște înainte de termen sau prematur. Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta… Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți', a spus Alina Laufer pentru Ciao.ro.

Cel mai îngrijorat de starea acesteia a fost Ilan, soțul Alinei. Bărbatul și-a dus soția la spital și s-a asigurat că nu-i lipsește absolut nimic. llan e foarte emoționat, are grijă de mine foarte mult, îmi aduce bagajul, pachet, știe să îmi aducă tot ce îmi trebuie de acasă, mi-am adus la spital tot ce aveam pe noptiera de acasă. Este la prima lui experiență și abia așteaptă să devină tătic, a visat foarte mult la acest moment!', a mai declarat Alina Laufer pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:

Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de urgență.Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu!”

Soție de milionar, Alina Laufer naște gemenii la o maternitate de stat: „Prefer să nu-mi asum riscuri”

Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Cum arată azi femeia care a mâncat doar o felie de pâine pe zi, timp de 8 ani.Ce i-a salvat viața

Însărcinată în luna a șaptea, Alina Laufer a ajuns de urgență la spital

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital după ce i s-a rupt o membrană și pierdea lichid amniotic. Acest necaz care îi pune sarcina în pericol vine la doar o săptămână de când spunea că se simte excelent și mărturisea că și-a găsit deja bonă pentru cei doi copii.

Anunțul cutremurător a fost făcut pe Facebook, chiar de soțul ei, Ilan Laufer, care a precizat că 'Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe'.

'Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!’, a fost mesajul făcut public de soțul ei pe Facebook.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter