Alina Pușcaș a fugit din București de teama noului coronavirus, dar s-a infectat pe platourile de filmare: ”Această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii”

Publicat pe

Alina Pușcaș este exemplul clar că viața poate fi luată oricând de la capăt, iar un eșec, indiferent de orice fel ar fi el, poate fi privit drept un pas înainte. Cu avânt. Nu a renunțat la visul ei de a pune bazele unei familii fericite și în cele din urmă a întâlnit bărbatul potrivit, care o completează în toate. Alina a făcut un exercițiu de sinceritate, vorbind și despre perioadele grele, fără să știe că în viața ei mai urma un moment dificil: peste doar câteva zile, a aflat că a fost infectată cu COVID-19!

Alina Pușcaș a răspuns întrebărilor chiar cu câteva zile înainte să afle că ea și mai mulți dintre colegii săi de la 'Te cunosc de undeva' au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Cum merg filmările la „Te cunosc de undeva? Ți-a fost teamă de contactul cu colegii, cu concurenții?

Filmările merg foarte bine şi m-am bucurat foarte mult să-mi cunosc noii colegi, foarte talentaţi. Nu mai spun şi de dorinţa noastră, a tuturor, de a re- începe această frumoasă „joacă. Nu mi-a fost teamă să merg la filmări şi am încercat să merg înainte numai cu gânduri optimiste.

Care au fost cele mai grele momente cu care te-ai confruntat în ultimele patru luni? Ai suportat ușor restricțiile?

Nu cred că am simţit atât de greu pandemia/izolarea, pentru că noi duceam lipsă gravă de relaxare, somn, odihnă, aer curat… A fost o perioadă binevenită, în care chiar m-am bucurat că nu am mai ieşit deloc la restaurante, evenimente… Cumva, în subconştient, îmi doream o astfel de resetare, dar nu am ştiut niciodată cum ar putea fi posibilă una. Da, am suportat uşor restricţiile!

Citește și: Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus și a fost externată: „Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată”

Ați luat măsuri speciale de protecție în perioada asta? Cum ți-ai protejat familia?

Cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut pentru noi în izolare a fost să plecăm din Bucureşti la munte şi să reîntâlnim, să redescoperim natura aşa cum se pare că am mai făcut-o numai în copilăria mea. Cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în urma acestei perioade… Nu ştiu dacă pot vorbi despre o lecţie anume, dar pot spune că această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii şi cât de uşor se poate distruge o lume frumoasă în câteva zile… Cât rău îşi poate face omul singur, jucându-se „de-a Dumnezeu.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Chef Florin Dumitrescu. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, acum 10 ani: 'Ea era pentru mine «Fructul interzis»'

Alina Pușcaș a fugit din București de teama noului coronavirus, dar s-a infectat pe platourile de filmare:  'Această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii'Alina Pușcaș a fugit din București de teama noului coronavirus, dar s-a infectat pe platourile de filmare:  'Această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter