Alina Pușcaș, de urgență la spital, unde a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus: "Sunt într-un cort militar. Acest nemilos COVID-19..."

Publicat pe

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a precizat că este asimptomatică și că s-a simțit bine în tot acest timp, iar familia ei nu a avut de suferit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Acum și prezentatoarea Alina Pușcaș a fost confirmată pozitiv și a dat primele declarații.

Vedeta ar fi ajuns joi seară la spital și a ținut să precizeze că este asimptomatică, iar membrii familiei ei au fost testați negativ. Alina Pușcaș a spus, în exclusivitate pentru Elle, că nu a mers la Matei Balș, ci se află la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan: Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă”.

Citește și:Ce declara Ozana Barabancea despre COVID-19, înainte să se infecteze:„Terminați cu conspirațiile'. Vedeta ar putea fi pacientul zero din Antena 1

Alina Pușcaș: „Nu mi-a oferit nici măcar un simptom”

Alina Pușcaș a făcut testul joi, însă a menționat că nu a avut niciun fel de simptom: nu a tușit, nu a avut febră, dureri de cap sau musculare.

„Am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…'.

Citește și: Ami, prima reacție după ce colegii de la Te cunosc de undeva au fost infectați cu noul coronavirus:„Trebuie să stăm cuminți în casă'

Vedeta a mai declarat pentru sursa menționată că nu a luat contact cu primii colegi confirmați cu noul coronavirus, întrucât nu a participat la respectivele repetiții. S-ar fi întâlnit cu toții în urmă cu 12 zile.

„Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Eu nu înțeleg cum este posibil, totuși, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soțul meu și, totuși, el este negativ. Mă rog, mă bucur pe de-o parte”, a mai spus Alina Pușcaș.

În ceea ce privește tratamentul, Alina Pușcaș a menționat că nu are ce să trateze, trebuie doar să aștepte ca „virusul să își facă damblaua” și să iasă alte două teste negativ pentru a putea pleca acasă.

Alina Pușcaș și-a botezat fetița în secret

În mare secret, Alina Pușcaș și-a botezat fetița de doar 10 luni, în urmă cu un weekend. Vedeta de la Antena 1 a respectat toate regulile stricte din cauza pandemiei de coronavirus, iar la biserică au fost alături de ei doar nașii.

Din păcate, vedeta nu a putut organiza o petrecere mare pentru botez. Ulterior, Alina Pușcaș a împărtășit cu fanii imagini de la creștinarea micuței Iris. La biserică au putut fi prezenți doar părinții și nașii fetiței, așa cum spun regulile în această perioadă.

Citește și: Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus. Artistul s-a dus singur la spital:'Pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn'

Am făcut un botez în contextul pandemiei cu 14 persoane și am fost strict la biserică și atât. Adică în iunie pe 6 trebuia să avem, dar nu se dăduse drumul la nicio variantă de petrecere. A fost foate frumos, atipic pentru că mi se părea super goală biserica. Dacă nu avea 10 luni așteptam mai mult. A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12, cei din familie. Nu am putut să împăcăm nici 1% din ei. Revanșa va fi luată la petrecere, atât cea de nuntă cât și de botez”, a declarat Alina pentru Antena Stars.

Alina Pușcaș, de urgență la spital, unde a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus: "Sunt într-un cort militar. Acest nemilos COVID-19..."Alina Pușcaș, de urgență la spital, unde a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus: "Sunt într-un cort militar. Acest nemilos COVID-19..."

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter