Alina și Ilan Laufer anunță că vor avea gemeni: "Este un șoc pentru noi. Dublu miracol după 8 ani de încercări"

Publicat pe

După ani buni de chin, Alina Laufer a rămas însărcinată pentru a doua oară, prin inseminare artificială. Acum, Ilan și Alina au dat vestea cea mare: urmează să aibă gemeni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Laufer mai are o fetiță, Karina, în vârstă de 12 ani, rezultată din mariajul cu Jorge, iar acum urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Anunțul a fost făcut chiar de ziua de naștere a soțului ei, Ilan Laufer, omul de afaceri și politicianul care și-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Cei doi sunt împreună de mai bine de 8 ani, timp în care vedeta a încercat să rămână însărcinată.

Citește și: Alina Laufer este însărcinată pentru a doua oară. Soția lui Ilan Laufer a apelat la fertilizarea in vitro:'Ni s-a spus că nu vom putea avea niciodată copii'

După ani de tratamente și chinuri, au reușit să-și îndeplinească visul.

Cum se simte Alina Laufer în primul trimestru de sarcină

Alina Laufer este în primul trimestru, iar deja grețurile au început deja să-și facă apariția. Deocamdată totul decurge extrem de bine, iar viitorii părinți sunt extrem de emoționați.

Citește și: Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro:”Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele”

Fosta soție a lui Jorge a precizat că în momentul în care a făcut inseminarea artificială a mers singură, fără să fie nevoie ca soțul să o însoțească.

Alina Laufer: „Am fost singură la procedura de inseminare”

În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Sunt în 10 săptămâni, decurge totul ok și minunat. Sarcina e corespunzătoare. Ultima dată când am fost i-am auzit inimioara și am fost super emoționată. Familia mea e super încântată. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine. Nici la doctor să vadă bebelușul nu l-am luat încă, dar o să mergem împreună la următoarea vizită la medic', a spus Alina Laufer pentru Click!.

Alina și Ilan Laufer anunță că vor avea gemeni: "Este un șoc pentru noi. Dublu miracol după 8 ani de încercări"Alina și Ilan Laufer anunță că vor avea gemeni: "Este un șoc pentru noi. Dublu miracol după 8 ani de încercări"

Alina Laufer: „Gemenii nu vor fi identici”

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!', a transmis Ilan Laufer.

La rândul ei, Alina Laufer a precizat că gemenii nu vor fi identici, existând șanse mari să fie fetiță și băiat. Anterior, partenera lui Ilan Laufer declarase că ea își dorea băiețel, iar soțul ei – fetiță.

Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă', a mai spus Alina pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter