Alina Sorescu a recunoscut una din marile greșeli ale adolescenței sale: ”Poate era bine să mai fi așteptat”….Cum arăta artista atunci. FOTO!

Publicat pe
Alina Sorescu a recunoscut una din marile greșeli ale adolescenței sale: 'Poate era bine să mai fi așteptat'….Cum arăta artista atunci. FOTO!Alina Sorescu a recunoscut una din marile greșeli ale adolescenței sale: 'Poate era bine să mai fi așteptat'….Cum arăta artista atunci. FOTO!

Alina Sorescu este una dintre cele mai longevive prezențe în showbizul românesc și una dintre cele mai realizate femei celebre în plan personal.Vedeta și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, fiind nevoită să ardă câteva etape. Alina ne-a mărturisit care este cel mai mare regret al său când vine vorba despre lucruri făcute prea devreme. Intră în galeria foto și vezi imagini cu artista de acum 20 de ani!

La 32 de ani, Alina Sorescu este o femeie împlinită, având o căsnicie de nouă ani cu designerul Alexandru Ciucu și două fetițe, Elena Carolina (5) şi Ana Raisa (3 ani). Însă pe lângă aceste realizări notabile în plan personal, vedeta este una dintre cele mai longevive artiste, începându-și cariera la o vârstă extrem de fragedă, în 1994.

Alina Sorescu ne-a mărturisit un regret din adolescență

Ca orice copil-vedetă, Alina a trebuit să ardă anumite etape ale dezvoltării. Prin urmare, aceasta are câteva regrete din trecut, unul dintre acestea fiind că a început să-și vopsească părul prea devreme. 'Cred că m-am vopsit prea devreme, dar eu, începând să cânt de mică, intrând în meseria asta devreme, practic așa a fost să fie, ritmul mi-a impus-o. Dar poate era mai bine să mai fi așteptat, să nu mă fi vopsit așa devreme. Câte culori nu am încercat….Am încercat, cred, tot ce mi-a trecut prin cap. Până la urmă tot la blond am rămas, deși am mai avut o perioadă acum un an când am fost arămie, îmi doream ceva nou, dar tot la blond m-am întors. Blondul e sfânt', a povestit Alina Sorescu la VIVA! Party 2019, unde a venit fără Alexandru Ciucu, din cauză că acesta a lipsit din București.

Foto: arhiva VIVA!
Citește și:

Mirabela Dauer, respinsă de fiul ei: „Poate o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine'

Cum s-au distrat Brigitte și Florin Pastramă la nunta lor. Colegii de la „Ferma' le-au fost alături!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter