Ana Baniciu a avut COVID-19! Cum se simte acum: "Bine că a trecut!"

Publicat pe

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a avut COVID-19! Artista nu a scăpat de virusul care a pus pe jar o lume întreagă, dar după ce s-a vindecat a transmis un mesaj cu privire la starea ei de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva a povestit că nu a scăpat de infectarea cu noul coronavirus. Mai multe vedete de la noi au contractat virusul și se pare că nici artista nu a putut să se ferească din calea lui.

Ana Baniciu nu a povestit nimic despre perioada de izolare și tot ce a presupus aceasta, a ținut doar să menționeze că s-a luptat cu acest virus.

Ana Baniciu a avut COVID-19! Cum se simte acum: "Bine că a trecut!"Ana Baniciu a avut COVID-19! Cum se simte acum: "Bine că a trecut!"

Ana Baniciu a avut COVID-19

Vedeta a mărturisit că a avut virusul, după ce o fană care s-a infectat cu noul coronavirus i-a cerut un sfat. Răspunsul Anei a fost unul surprinzător, ea mărturisind că a avut și ea, la rândul ei, COVID-19.

Concurenta de la Te cunosc de undeva a menționat că a avut o formă ușoară a bolii și a reușit să se pună repede pe picioare. Acum s-a vindecat și a revenit la viața normală.

'L-am avut și eu acum ceva vreme, nu a fost foarte greu, dar bine că a trecut', a transmis Ana Baniciu pe rețelele de socializare. De asemenea, ea și-a încurajat fanii care au luat virusul să aibă putere să treacă cât mai rapid peste boală.

Citește și: Ana Baniciu, prima imagine oficială împreună cu iubitul său, Edy:'Sunt cea mai fericită'

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Citește și: Lora s-a vaccinat anti-COVID-19! Cum se simte artista:”Recunosc că mi-a fost frică”

Citește și: Cum se recuperează Toni Grecu după ce s-a vindecat de COVID-19:”Nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”

Ana Baniciu are iubit. Cine este

Ana Baniciu a fost și este în continuare foarte discretă cu viața ei personală. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edy Kovacs.

În urmă cu trei luni, Ana Baniciu a postat un clip în care se afla alături de iubitul său. Artista a făcut și un comentariu alături de clip: „Atât’, însoțit de o inimioară.

Edy Kovacs este un afacerist care a mai avut legături cu femei din showbiz. El a avut relații cu mai multe femei cunoscute din România, printre care și Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Părinţii lui Eduard ar fi proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter