Ana Mocanu a sfidat legea. Fosta asistentă TV și-a serbat ziua de naștere alături de preteni, în plină pandemie de coronavirus

Publicat pe

Ana Mocanu a sfidat legea, iar de ziua ei de naștere a făcut ce și-a dorit. Fosta asistentă TV și-a chemat toți prietenii la ea acasă și au petrecut împreună, fără să mai țină cont de Ordonanța Militară.

Se pare că legile nu există pentru Ana Mocanu, iar când vine vorba de ziua ei nu concepe să stea în casă. Fosta asistentă TV și-a sunat prietenii și i-a invitat la o petrecere la ea acasă.

Regulile din Ordonanța Militară spun clar că nu este voie să fie grupuri mai mari de trei persoane, iar distanțarea socială trebuie păstrată cu sfințenie pentru a preveni răspândirea cu COVID-19.

Ana Mocanu nu a ținut cont nicio secundă de lege și a petrecut alături de prieteni. La petrecere a fost invitată și Loredana Chivu, prietena fostei asistente a lui Dan Capatos.

Fericită că este ziua ei, Ana Mocanu a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii de la ziua ei de naștere. 'O parte din tot ce iubesc', a scris vedeta la poza de grup.

Citește și: Cleopatra Stratan, într-o nouă ipostază surprinzătoare pe Instagram. Adolescenta s-a pozat sexy, după ce abia a ieșit din duș

FOTO: Facebook

Ana Mocanu a sfidat legea. Fosta asistentă TV și-a serbat ziua de naștere alături de preteni, în plină pandemie de coronavirusAna Mocanu a sfidat legea. Fosta asistentă TV și-a serbat ziua de naștere alături de preteni, în plină pandemie de coronavirus
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter