Momente tensionate înainte de anunțul divorțului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi sunat, pe rând, la 112

Publicat pe

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pentru că, recent, cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu. Însă, în urmă cu o săptămână, Poliția a ajuns la vila lor din Snagov după două apeluri la 112.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că a ajuns la sfârșit, după ce vestea că cei doi divorțează a uimit pe toată lumea. Acum o săptămână, între cei doi soți ar fi avut loc un eveniment tensionat, care s-a lăsat cu două apeluri la numărul de urgență 112.

Momente tensionate înainte de anunțul divorțului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi sunat, pe rând, la 112Momente tensionate înainte de anunțul divorțului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi sunat, pe rând, la 112

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se aflau la vila lor din Snagov, iar antrenorul ar fi sunat la Poliție și ar fi spus că soția lui este foarte agitată, că ar vrea să plece cu mașina în starea în care se afla și că ar fi amenințat că are de gând să își facă rău. Nu mult a durat până ce Anamaria Prodan ar fi sunat și ea la 112 și ar fi solicitat ajutor, spunând că soțul ei ar fi sechestrat-o și că nu i-ar permite să plece, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț.Multe case și milioane de euro

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:„Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța'

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat'

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:„Îi denigra pe copii de față cu ei, e inuman!'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, apel la 112

Imediat, la vila din Snagov a celor doi soți ar fi ajuns un echipaj al Poliției și o ambulanță. Potrivit sursei citate anterior, Anamaria Prodan ar fi fost agitată, dar și incoerentă. Medicul s-a oferit să o consulte, însă ea ar fi refuzat. În cele din urmă, spriritele s-ar fi calmat și nici Anamaria Prodan, nici Laurențiu Reghecampf nu au dorit să facă reclamație.

Drept urmare, polițiștii s-au retras și nu au sancționat pe nimeni. Se pare că totul ar fi plecat de la un moment de gelozie al Anei, care i-ar fi reproșat lui Laurențiu Reghecampf faptul că ar avea o iubită, căreia i-ar fi ridicat inclusiv o casă.

În ceea ce privește divorțul, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că zvonurile sunt adevărate, Anamaria a decis să dea cărțile pe față și spune că nu există nicio șansă ca divorțul să se concretizeze.

Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit și la Xtra Night Show despre divorțul anunțat de soțul ei și a mărturisit că, din punctul ei de vedere, relația lor este perfectă: „Măi, eu am un bărbat prea șmecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România’.

Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul…i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect’, a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter