Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei: "Cineva vrea să-mi facă rău"

Publicat pe

Anda Adam a avut prima reacție după ce au apărut o serie de mesaje în care ar fi jignit o tânără ce ar fi vrut să-i seducă soțul. Artista a negat că mesajele i-ar aparține, fiind convinsă că cineva vrea să-i facă rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a picat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce în spațiul public au apărut mai multe mesaje care i-ar aparține. Din mesajele trimise pe rețelele de socializare reieșea că o tânără ar fi încercat să-i seducă soțul, iar cântăreața ar fi răspuns pe măsură când a simțit că ar fi în pericol căsnicia sa.

Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei: "Cineva vrea să-mi facă rău"Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei: "Cineva vrea să-mi facă rău"

Reacția Andei Adam în scandalul mesajelor

Totul s-ar fi petrecut după ce Anda Adam a fi descoperit o conversație a soțului ei cu o tânără pe Instagram.

Artista a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect, susținând că nu o cunoaște pe persoana în cauză, iar mesajele nu i-ar aparține. Vedeta este de părere că cineva ar vrea să-i facă rău, eventual prin intermediul tehnologiei atât de avansate.

Anda Adam: „Este un mare fake'

Anda Adam este convinsă că i s-au modificat conversațiile, dat fiind că în zilele noastre există posibilitatea de a se schimba, modifica și truca orice imagine sau chiar și filmulețe.

„Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în ideea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnologie în care au apărut și filmulețe…știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în photoshop în 3 secunde. Ușor ușor poate ajungem să ne și clonăm.', a spus Anda Adam pentru Antena Stars.

Citește și: Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații:'Și ea își face viața'

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:”Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis.„Rămâi cel mai frumos spectacol…'

Anda Adam: „Căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă'

După apariția unor serii de zvonuri că artista și Sorin ar divorța, Anda Adam ne-a spus ce înseamnă, de fapt, căsnicia pentru ea.

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi.

Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit.   Iar   asta   se   aplică   viceversa. Căsnicia  înseamnă  mai  mult  decât  a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur.

Cred că este o provocare peste care trebuie să treci  și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.

Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău', ne-a spus Anda Adam în exclusivitate, în urmă cu câteva luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter