Andrada Precup, finalistă la X Factor! Drama artistei nevăzătoare din echipa lui Ștefan Bănică

Publicat pe

Andrada Precup este finalistă la X Factor, sezonul 9! Adolescenta în vârstă de 17 ani a făcut furori în cadrul show-ului, iar Ștefan Bănică are încredere că tânăra poate câștiga premiul cel mare. Iată care este povestea de viață a artistei nevăzătoare de la X Factor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrada Precup, în finala X Factor. Andrada Precup a ajuns în finala X Factor, grație talentului ei desăvârșit. Încă de la audiții a făcut senzație, ridicând deopotriva publicul și juriul în picioare. Mai mult, momentul său a fost de-a dreptul emoționant, astfel că nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Andrada Precup, finalistă la X Factor! Drama artistei nevăzătoare din echipa lui Ștefan BănicăAndrada Precup, finalistă la X Factor! Drama artistei nevăzătoare din echipa lui Ștefan Bănică

Că are o voce divină și că a avut momente de-a dreptul senzaționale la X Factor, care au propulsat-o în finală știm cu toții. Povestea sa de viață, însă, este de-a dreptul tulburătoare. Iată cine este, de fapt, Andrada Precup, finalistă la X Factor.

Andrada Precup de la X Factor s-a născut prematur

Andrada Precup are 17 ani și este din Slatina. Tânăra s-a născut prematur, iar din această cauză are probleme de vedere. Concurenta de la X Factor studiză în prezent la Colegiul Național de Muzică 'George Enescu'.

Este nevăzătoare, însă are o voce absolut excepțională care impresionat milioane de oameni. Este caldă și optimistă, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat deja până la această vârstă. A oferit cu adevărat o lecție de viață tuturor celor care trec sau nu printr-o perioadă grea.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor', a transmis Andrada Precup încă de la început.

Andrada Precup a participat și la Românii au talent

Andrada Precup de la X Factor nu este acum la prima experiență de acest tip.În trecut, a mai participat și la Românii au talent, unde a interpetat Memories, piesa artistei Nicole Cherry.

După ce a impresionat pe scena Românii au talent, Andradei i s-a făcut o surpriză de proporții – puștoaica a fost invitată în platoul Happy Hour, unde Cătălin Măruță i-a dat ocazia de a o întâlni pe Nicole. Mai mult, artista și Andrada au cântat împreună, spre deliciul publicului.

Cinci ani mai târziu, cu o voce mult mai educată, Andrada Precup a dat măsura talentului ei la X Factor, fiind acum una dintre candidatele la un loc în finală.

Ștefan Bănică, impresionat de prestațiile Andradei Precup la X Factor

De-a lungul competiției, toți jurații s-au arătat impresionați de talentul deăvârșit și implicarea adolescentei de 17 ani. Ștefan Bănică este extrem de fericit că se află în echipa sa, în fnala X Factor.

De-a lungul show-ului i-a lăudat prestațiile, fără să piardă nicio ocazie de a o încuraja pe măsura talentului.

Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!.

E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat', a transmis el, potrivit a1.ro.

Ștefan Bănică: „Ai un simț ritmic extraordinar”

Ștefan Bănică a fost mereu emoționat la aparițiile concurentei sale, Andrada Precup, pe care a pariat în finala X Factor.

Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!' , a mai spus Ștefan Bănică.

Citește și: Adrian Petrache, finalist X Factor!Cântă pentru prima oară alături de Florin Salam, unchiul său

Citește și: Cine este Andrada Precup, artista nevăzătoare de la X Factor.L-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă!

Citește și: Cine este Sonia Mosca, finalistă la X Factor, în echipa Deliei:”Poate să facă tot cu vocea”

Citește și: Super 4, finaliști la X Factor!Cum s-a format grupul și cine sunt italienii din echipa lui Florin Ristei

Jurații impresionați de vocea Andradei Precup

La rândul lor, și ceilalți jurați au rămas impresionați de modul în care Andrada Precup a interpretat fiecare melodie în parte. I-a impresionat fără excepție, motiv pentru care fiecare a ținut să-i laude momentele.

„Nu ai cântat doar cu vocea! Ai cântat cu sufletul! Ești o artistă extraordinară!”, i-a transmis Loredana.

„Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afara faptului că e o evoluție imensă de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta', a transmis și Florin Ristei.

În finala X Factor 2020 Andrada Precup urmează să concureze cu Adrian Petrache din grupa Loredanei, Super 4 din grupa lui Florin Ristei și Sonia Mosca din grupa Deliei.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter