Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un anunț: ”Gata dragilor, mă las de muzică”

Publicat pe

De când a devenit mămică, Andreea Bălan s-a schimbat radical. Vedeta încearcă să-și petrecă mai mult timp cu fetele sale și chiar să le gătească. Pe lângă muzică, Andreea Bălan se ocupă și de vlogul său. 

Artista a descoperit că se pricepe de minune și la bucătărie. Andreea Bălan a făcut un anunț pe una dintre rețelele de socializare, iar fanii vedetei au fost surprinși la aflarea veștii. Evident, artista a făcut anunțul sub formă de glumă.

„Gata dragilor, mă las de muzică și mă apuc de bucătăreală! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare și cred că asta mi-e menirea în viață? Îmi deschid și cozocanarie?', a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

În urmă cu trei luni de zile, Andreea Bălan a suferit o intervenție, chiar după ce a născut al doilea copil. A fost la un pas de moarte, dar medicii au salvat-o. A aflat după că nu mai poate avea copil. Atunci, ea a simțit nevoia de consiliere, de ajutor specializat.

Astfel, de trei ani de zile merge la terapeut. Vorbește și de copii, dar și de suferința care o apasă.

FOTO: Facebook

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un anunț: 'Gata dragilor, mă las de muzică'Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un anunț: 'Gata dragilor, mă las de muzică'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter