Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună. Ce se întâmplă în relație, după jumătate de an

Publicat pe

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație de mai bine de jumătate de an! După separarea de George Burcea, vedeta părea că-și găsise liniștea în brațele noului ei iubit, însă imaginile postate de Revelion arată că cei doi nu și-au sărbătorit sfârșitul de an împreună. Să fie primele semne că cei doi au început să întâmpine dificultăți în relație?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc de peste 6 luni și totul arăta că celor doi le mergea de minune. Totuși, postările artistei din seara de Revelion au ridicat câteva semne de întrebare în rândul fanilor.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună. Ce se întâmplă în relație, după jumătate de anAndreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună. Ce se întâmplă în relație, după jumătate de an

Chiar dacă nu s-au afișat până acum oficial împreună, de multe ori când plecau în vacanță sau când petreceau timp împreună, postările sau story-urile celor doi coincideau. Totul indica faptul că relația lor merge ca pe roate.

Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan – Tiberiu Argint

Un detaliu care ar indica contrariul a atras atenția tuturor: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu ar fi petrecut Revelionul împreună.

Andreea Bălan a petrecut împreună cu cele două fetițe și alături de colega ei de trupă, Andreea Antonescu. A optat pentru o rochie scurtă, argintie, care i-a scos silueta în evidență și a lăsat să se înțeleagă că se simte extrem de bine.

Însă, iubitul ei, Tiberiu Argint nu a apărut în niciun story. Să fi lipsit oare de la petrecerea dintre ani? Fanii și-au pus mai multe semne de întrebare, luând în calcul chiar și o posibilă despărțire între cei doi.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații siropoase pe internet.Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu Tiberiu Argint:„Sunt foarte fericită'

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste:„Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Andreea Bălan, vacanță cu Tiberiu Argint, înainte de sărbători

Nu a existat niciun semn, până acum, care să indice că relația lor ar fi pe butuci. Dimpotrivă! Cei doi au plecat în vacanță la munte, alături de Sonia Argint, sora lui Tiberiu.

Andreea Bălan s-a fotografiat cu Sonia Argint, prezentatoarea Tv, semn că cele două se înțeleg bine. Și Tiberiu Argint a postat fotografii din vacanța la Sinaia în care au mers toți trei.

Cu toate că relația lor este publică și cunoscută, Tiberiu și Andreea se feresc să publice fotografii împreună, semn că țin la discreția și intimitatea lor.

Andreea Bălan: „Sunt în sfârșit fericită”

De curând, Andreea Bălan a declarat cât de liniștită se simte după ce a depășit perioada grea din viața ei, cu separarea de George Burcea. Vedeta a precizat că se ocupă de fetițe și a găsit fericirea, însă preferă să păstreze pentru ea anumite detalii.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine', a declarat Andreea Bălan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter