Andreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu breton

Publicat pe

Andreea Berecleanu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a ales să facă o schimbare de look. Prezentatorea de la Observator și-a făcut breton, iar reacțiile celor din jur au fost total neașteptate.

Andreea Berecleanu nu este adepta schimbărilor radicale, însă de data aceasta a făcut o alegere care a stârnit multe reacții în rândul familiei sale. Prezentatorea TV a povestit cum au reacționat copiii ei, dar și soțul său când au văzut-o cu breton.

'Copiii: Mama, sper ca nu e definitiv! Constantin: Iubito, esti sigura? Mama: Esti mai tanara cu 15 ani! Prietena: Iti sta bine, imi trebuie timp. La Ciociara.
Asa ca, am scos bretonul aplicat dupa o ora. Am apucat sa ma bucur de cealalta varianta a mea foarte putin, mi-am dat seama ca m-am obisnuit sa am fruntea libera, dar m-am jucat impreuna cu Georgiana si am experimentat. Atat de spontan si de firesc. De ce nu?', a scris Andreea Berecleanu pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta de la Antena 1 a renunțat rapid la această schimbare de look și și-a dat seama că tot mai mult îi place vechea coafură.

FOTO: Instagram, Facebook

Andreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu bretonAndreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu breton

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă