Andreea Esca a vorbit despre problemele sale cu kilogramele: ”Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez”

Publicat pe
Andreea Esca a vorbit despre problemele sale cu kilogramele: 'Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez'Andreea Esca a vorbit despre problemele sale cu kilogramele: 'Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez'

Andreea Esca este una dintre puținele vedete care nu au făcut schimbări majore de look în cei peste 20 de ani de carieră tv și nu au trecut prin transformări fizice sesizabile. Cu toate acestea, ne-a mărturisit că are fluctații mari de greutate, dar se pricepe să le camufleze. Iată ce dietă ține știrista când vrea să dea jos kilograme.

Andreea Esca este „pe sticlă' din anul 1996 și, cu foarte mici excepții, aproape insesizabile, lookul ei a rămas neschimbat. Aceeași tunsoare, aceeași coafură, același look și, spre deosebire de multe alte femei, nicio modificare la nivel de kilograme. La acest capitol, totuși, se pare că lucrurile nu stau chiar așa, vedeta având oscilații de greutate, în ciuda faptului că din afară pare una dintre norocoase.

Ce dietă ține Andreea Esca când vrea să dea jos kilograme

Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un  fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important (râde)', a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

Vedeta ne-a dezvăluit totodată ce măsuri ia pentru a da jos kilogramele acumulate. Dieta sa e mai degrabă una a cumpătării, decât a schimbării meniului.

'În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin', a declarat Andreea Esca.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter