Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de concurentele de la ”Puterea dragostei”: ”Plec”

Publicat pe

De câteva luni, Andreea Mantea s-a mutat în Turcia acolo unde filmează pentru emisiunea 'Puterea Dragostei'. Prezentatoarea TV a fost scoasă din sărite de concurente și a avut o reacție neașteptată.

Andreea Mantea s-a enervat la culme atunci când două concurente, Bia și Bianca, nu au venit la timp în platoul emisiunii. Vedeta le-a reproșat fetelor de la 'Puterea dragostei' că pierd prea mult timp atunci când se machiază și nu respectă programul. Andreea Mantea chiar a anunțat în emisiune că pleacă, dacă acestă situație nu este rezolvată cât mai repede.

„Vă bateți joc. Stați câte cinci ore la machiaj pentru ce? Să stați pe canapea. La 12 erați gata. Eu am zis că plec. Plec. Nu vreau să vă mai bateți joc. E foarte simplu. Cine nu va respecta ora de intrare în emisiune, nu mai intră. Eu pe voi am dat vina până acum, că am văzut că sunteți încet. Vă ia o oră de la machiaj până la intrarea în casă. Sunteți superbe, dar asta nu înseamnă că trebuie să stați cu orele. La gală înțeleg, dar în timpul săptămânii nu e normal. Cică la emisiunea aceasta există și băieți', a izbucnit Andreea Mantea.

FOTO: Facebook

Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de concurentele de la 'Puterea dragostei': 'Plec'Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de concurentele de la 'Puterea dragostei': 'Plec'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter