Andreea Mantea, totul despre viața la Instanbul și cum s-a adaptat fiul ei de 4 ani în Turcia

Publicat pe

Andreea Mantea s-a mutat în urmă cu câteva luni la Istanbul, alături de fiul său, David. Cei doi și-au schimbat total stilul de viață în Turcia, acolo unde vedeta filmează pentru reality show-ul 'Puterea dragostei'. Andreea a vorbit despre schimbările din viața ei și a băiețelului.

Mutată vreme de șase luni la Istanbul, împreună cu fiul său, David, pentru filmările la 'Puterea Dragostei„, Andreea Mantea  a dat la libertateapentrufemei.ro un interviu în care a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când locuiește în Turcia, dar și cum s-a adaptat fiul său, David, la noua stare de fapt.

Cum arată viața la Instanbul pentru Andreea Mantea și fiul său de patru ani

'Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer:  vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct. Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului. După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările,  plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc', a declarat Andreea Mantea, adăugând că David este extrem de bucuros să meargă în fiecare zi la grădinița din Istanbul, deși la început era supărat că nu are fetițe în clasă. Micuțul va împlini la finalul acestei luni patru ani, fiind prima data când își serbează ziua departe de casă.

Întrebată în același interviu dacă este adevărat că va deveni din nou mama, Andreea Mantea a răspuns negativ.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva