Andreea Marin a făcut anunțul pe care îl așteptau toți despre partenerul ei de viață: ”Suntem mai mult decât iubiți”

Publicat pe
Andreea Marin a făcut anunțul pe care îl așteptau toți despre partenerul ei de viață: 'Suntem mai mult decât iubiți'Andreea Marin a făcut anunțul pe care îl așteptau toți despre partenerul ei de viață: 'Suntem mai mult decât iubiți'

Andreea Marin trăiește de circa trei ani o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. După ce o bună bucată de vreme și-a ținut iubitul cu zece ani mai tânăr departe de ochii curioșilor, vedeta este acum deschisă în a vorbi despre acesta. Andreea a dat noi detalii despre relația sa, făcând declarații neașteptate.  

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin pare că trăiește, în sfârșit, povestea de dargoste la care a visat dintotdeauna și, după cum decurg lucrurile, povestea care ar putea să o ducă din nou la altar.

Andreea Marin, declarație de dragoste pentru iubitul cu zece ani mai tânăr

Deși nu a dat de înțeles că urmează vreo oficializare a relației cu Adrian Brâncoveanu, diplomat de meserie, vedeta face declarații din ce în ce mai calde despre partenerul de viață, pe care îl iubește de trei ani.

'Mie mi se pare că atunci când spui «e iubitul meu» e deja prea puţin» pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii. Noi suntem mai mult decât iubiţi. Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine', a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu iubitul acesteia

Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa și Adrian Brâncoveanu se înțeleg de minune. De o bună perioadă de timp, toți trei locuiesc în casa vedetei din București. EXCLUSIV pentru VIVA!, vedeta a povestit cum decurg lucrurile în familia lor.

'Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit', a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.

Foto: Instagram, captură video

Citește și:

Adio, dar rămân cu tine! Alex Bodi, declarație surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu!

Andreea Antonescu a acceptat cererea în căsătorie de rușine. Traian Spak aranjase ca totul să fie perfect: 'Nu am putut să fiu rea'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter