Andreea Marin are doi copii adoptați. Ce s-a întâmplat cu micuții: ”Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya”

Publicat pe

Andreea Marin are un suflet imens și face bine de fiecare dată când i se ivește ocazia. Vedeta a înfiat în urmă cu mai bine de 10 ani doi copii. Iată ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați de Andreea Marin și cum s-a schimbat viața lor.

În urmă cu aproximativ 10 ani, Andreea Marin era ambasador UNICEF și a fost profund impresionată de cazul unor copii ce nu păreau să aibă șansa la o viață normală.

În una dintre vizitele pe care le-a avut în Africa, Andreea Marin nu a mai stat pe gânduri și a adoptat, la distanță, o fetiță din Kenya. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a stat indiferentă în fața acestor situații și a mai adoptat un băiețel din China.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti', spunea Andreea Marin, la vremea respectivă pentru Libertatea.

Acum, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin au crescut și au trecut de vârsta majoratului. Vedeta a schimbat complet viața celor doi copii, iar aceștia au putut să crească frumos și să aibă parte de educație.

Citește și: Andreea Marin își educă fiica după un set de valori stricte.Care este relația dintre cele două. „Țin lucrurile la limita bunului simț'

FOTO: Facebook, Libertatea

Andreea Marin are doi copii adoptați. Ce s-a întâmplat cu micuții: 'Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya'Andreea Marin are doi copii adoptați. Ce s-a întâmplat cu micuții: 'Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter