Andreea Raicu a explicat în premieră de ce au eșuat poveștile ei de dragoste. Totul are legătură cu tatăl său

Publicat pe
Andreea Raicu a explicat în premieră de ce au eșuat poveștile ei de dragoste. Totul are legătură cu tatăl săuAndreea Raicu a explicat în premieră de ce au eșuat poveștile ei de dragoste. Totul are legătură cu tatăl său

Andreea Raicu a vorbit întotdeauna cu mare drag despre mama ei, cu care postează fotografii ori de câte ori are ocazie, însă extrem de rar a adus vorba despre relația cu tatăl ei, plecat dintre noi în urmă cu 18 ani. Recent, însă, și-a deschis sufletul și a făcut o mărturisire neașteptată despre părintele care, fără să vrea, i-a influențat relațiile sentimentale la maturitate.

Andreea Raicu a fost mereu extrem de apropiată de mama sa, fostă însoțitoare de bord, care i-a oferit o copilărie fericită, fără lipsuri. Vedeta vorbește des despre cea care i-a dat viață și, chiar dacă aceasta a împlinit 80 de ani, cele două par mai degrabă prietene. O vedem adesea pe mama Andreei în fotografii, dar extrem de rar a adus aminte bruneta despre relația cu tatăl său, plecat dintre noi în urmă cu aproape 20 de ani.

Andreea Raicu a vorbit în premieră despre relația cu tatăl ei, pe care l-a pierdut în urmă cu 18 ani

Recent, Andreea și-a deschis sufletul pe blogul ei și a făcut o mărturisire extrem de neașteptată pentru o persoană atât de rezervată când vine vorba de viața privată. Nu doar că a vorbit despre relația nu tocmai apropiată cu tatăl ei, dar a și explicat de ce au eșuat toate relațiile de iubire.

'Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, ca mai toate fetițele, eram  iremedialbil îndrăgostită de el. (…) Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare', a mărturisit Andreea, care acum ceva vreme a recunoscut pentru Adevărul că tatăl ei era exasperat de preocuparea acesteia pentru modă și aspectul exterior.

De ce a respins Andreea Raicu bărbații care au iubit-o

Andreea a fost dintotdeauna una dintre cele mai vânate vedete din showbiz prin prisma vieții personale, iar poveștile sale de iubire au atras de fiecare atenția presei. Invers proporțional cu această curiozitate a oamenilor, vedeta a refuzat să dea și cel mai mic detaliu despre iubiții său. Iată că în scrisoarea despre tatăl ei, vedeta a explicat pentru prima dată de ce nu au funcționat relațiile în care a fost implicată: ' I-am căutat (nr. bărbații din viața ei) să fie ca tata, pentru că așa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie..Își caută parteneri sau situații care să le fie familiare. Așa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, așa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur și simplu, mult prea ușor, nu știam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Știam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc. A durat mult să înțeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieții care îmi arătau acel suport necondiționat și dragostea atât de ușor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni și niciodată posibili iubiți. A durat însă și mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetua încă din copilărie'.

Foto: Instagram

Citește și:

O mai ții minte pe Marina Voica? Cum se descurcă cântăreața la 83 de ani, fără copii, fără soț și fără pensie

Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o ține. Cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani | EXCLUSIV

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter