Andreea Tonciu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza Calinei: ”Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine?”

Publicat pe

Tensiunile pe platoul de filmare de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' continuă. Dacă nu ne era clar până acum, în acest moment știm cu toții că nu e de glumă cu Andreea Tonciu. Deja celebră pentru modul cum își pune la punct colegele, bruneta a trecut din nou la atac. De data aceasta, ținta a fost Calina.

Pe măsură ce competiția 'Bravo, ai stil! Celebrities' avansează, nervii vedetelor-concurente devin din ce în ce mai sensibili. Andreea Tonciu, celebră deja pentru modul în care și-a pus colegele la punct ori de câte ori s-a simțit lezată, a găsit o nouă țintă, în persoana Calinei.

Andreea Tonciu, atac virulent la adresa colegei de la 'Bravo, ai stil! Celebrities, Calina

Cearta celor două a început în culisele, iar spiritele s-au aprins atât de tare, încât nici din momentul în care au ajuns în platou nu s-au potolit. Motivul pentru care Tonciu a răbufnit a fost că, din punctul ei de vedere, Calina nu este pregătită pentru a păși în lumina reflectoarelor, iar răspunsul Calinei a scos-o din minți pe brunetă.

'Să mori tu', a fost replica fiicei Catincăi Roman, la care Andreea Tonciu a izbucnit. 'Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine? Puteai să faci altfel de caterincă. Eu am un copil de crescut! (…) trebuie să mă respecți pe mine! Dacă mă chinuiam puțin eram mama ta (…) Eu consider că femeile finuțe nu vorbesc cu să mori tu (…) Faci pe mironosița și ți-o spun în fața întregii țări', acestea au fost vorbele spuse la nervi de Andreea Tonciu la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.

Foto: Instagram

Citește și: Anca Serea, primul pictorial alături de cei 6 copii. A vorbit în premieră despre cel de-al șaptelea copil și despre adopție: „Cred cu tărie că este cel mai frumos…”

Andreea Tonciu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza Calinei: 'Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine?'Andreea Tonciu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza Calinei: 'Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine?'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter