Angela Similea, o nouă lovitură financiară la 72 de ani. A pierdut moștenirea soțului său!

Publicat pe
Angela Similea, o nouă lovitură financiară la 72 de ani. A pierdut moștenirea soțului său!Angela Similea, o nouă lovitură financiară la 72 de ani. A pierdut moștenirea soțului său!

Din 2011, de când a decedat soțul său, Angelia Similea a intrat într-un mare impas financiar, care a culminat zilele acestea cu o nouă lovitură: se pare că după doi ani de luptă pentru moștenirea de familie, Tribunalul i-a dat câștig de cauză unei alte rude.

Angela Similea a fost una dintre cele mai mari artistei ale României și continuă să fie, la 72 de ani, un exemplu de eleganță și reușită în viață. Cu toate acestea, dacă reușita se măsoară și în câștiguri financiare, în ultimii ani Angela Similea a dus lupte grele.

Angela Similea a rămas cu datorii uriașe după moartea soțului său

După ce și-a pierdut soțul în 2011, ca urmarea a unei lungi suferințe, artista a avut de gestionat nu doar durerea, ci și probleme financiare majore, survenite în urma faptului că, împreună cu Victor Surdu, achiziționase credite de peste 700 000 de euro.

Rămasă cu datorii, Angela Similea a fost executată silit de banca de unde luase credit, pierzând inclusiv apartamentul părinților săi din București, cu care girase. Pentru a amortiza datoriile și a scăpa de bănci, artista a încercat fără succes să vândă vila de 16 camere din Belciugatele, ridicată în 1999, unde locuise cu soțul său. Iată că, după ani de lupte, Angela Similea a primit zilele acestea o nouă lovitură. Se pare că artista a pierdut moștenirea de la fostul soț, în favoarea fratelui acestuia, Gabriel Surdu, căruia Tribunalul i-a dat într-un final, după doi ani de proces, câștig de cauză. Cei doi s-au luptat pentru un  teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi, la care inițial Angela Similea nu a ridicat pretenții.

Angela Similea s-a retras din viața publică în ultimii ani

După decesul lui Victor Surdu în 2011, ca urmare a unui cancer la pancreas, Angela Similea a dispărut din viața publică, devenind din ce în ce mai retrasă, iar din muzică s-a retras definitiv. Deși a anunțat că nu are de gând să renunțe vreodată definitiv la România, în ultimii ani a ales să petreacă majoritatea timpului în America, undeva lângă Boston, acolo unde este stabilit de mulți ani fiul său, Sorin Hilgen. După moarte soțului cu care își unise destinele în 1999, cântăreața nu a mai putut călca în vila impresionantă în care locuise începând din anul căsătoriei cu Victor Surdu.

Foto: Libertatea

Citește și:

Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei. Ionela Prodan a fost darnică și cu nepoții

Nicole Cherry, schimbare radicală de look. S-a transformat într-o femeie super sexy

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter