Antonia a câștigat prima bătălie cu Vincenzo Castellano, pentru custodia fetiței. Maya a venit în România: ”Te iubesc”

Publicat pe

Antonia este cea mai fericită, pentru că acum are alături de ea toți cei trei copii acasă, în România. Artista aștepta de foarte multă vreme ca fiica ei, Maya, să vină la ea.

După despărțirea de Vincenzo Castellano, fiica lor a rămas în grija bunicilor din Italia. Antonia a fost separată de fetița ei o perioadă, iar cele două se vedeau destul de rar din cauza programului încărcat al vedetei.

Deși între ele erau sute de kilometri distanță, Antonia și Maya se sunau în fiecare zi, iar relația pe care o au este una specială. Antonia s-a luptat cu fostul soț pentru custodia micuței sale. Deși procesul nu s-a finalizat și durează de ani buni, Maya a venit în vizită la mama ei.

Antonia își răsfață fiica și este extrem de fericită să o aibă lângă ea. Cele două au fost împreună la salonul de înfrumusețare și se distrează de minune pe rețelele de socializare.

Aceasta este literalmente una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, jur! Te iubesc!', i-a spus Antonia fiicei sale, Maya.

În vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea au cumpărat-o recent, Maya are camera ei. Artista i-a pregătit micuței o cameră așa cum și-a dorit dintodeauna.

Maya are 10 ani și este foarte frumoase. Fetița moștenește frumusețea mamei sale, iar printre pasiunele sale se regăsește machiajul.

Maya, Akim și Dominic se înțeleg de minune

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.

Antonia a povestit pentru VIVA! că Alex Velea și fiica ei se înțeleg de minune: ‘Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

Citește și: Fotografia care te va emoționa! Antonia, pentru prima dată alături de toți cei trei copii.Dominic și Akim au cunoscut-o pe sora lor, Maya

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter