Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus, după 3 săptămâni de izolare. Ce mesaj le transmite bolnavilor de COVID-19

Publicat pe

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunțat că s-a vindecat de coronavirus. Vedeta a mărturisit chiar de ziua lui de naștere că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 10 august, Antonio Banderas a împlinit 60 de ani și tot atunci a declarat că este infectat cu noul coronavirus. Actorul spaniol și-a petrecut ziua de naștere în izolare și a respectat toate indicațiile primite de la medici.

După aproape trei săptămâni, Antonio Banderas a anunțat că este vindecat de coronavirus, iar gândurile lui sunt acum la cei mai puțini norocoși care sunt afectați mult mai grav de acest virus. Vedeta a postat și o imagine sugestivă în care arată că a învins noul coronavirus.

„După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine. Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei”, a scris Antonio Banderas pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Antonio Banderas și-a văzut moartea cu ochii!

Ce a făcut Antonio Banderas în izolare

Deși starea lui de sănătate nu era una tocmai bună, Antonio Banderas a profitat de această perioadă de liniște și s-a ocupat de lucrurile care îi plăcea să le facă. Actorul spaniol a citit, a scris și și-a făcut planuri pentru viitor.

„Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufer şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul.Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă', a precizat actorul.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus, după 3 săptămâni de izolare. Ce mesaj le transmite bolnavilor de COVID-19Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus, după 3 săptămâni de izolare. Ce mesaj le transmite bolnavilor de COVID-19

Citește și: Antonio Banderas a anunțat că e infectat cu coronavirus, chiar de ziua lui de naștere. Actorul a împlinit astăzi 60 de ani: 'Sunt încrezător că mă voi recupera'

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter