Averea lui Alex Bodi s-a mărit înainte de a fi arestat! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf și o parte dintr-un castel

Publicat pe

Ies la iveală noi detalii din viața lui Alex Bodi! Afaceristul ar fi făcut câteva investitții considerabile, înainte de a fi arestat. Iată în ce a investit banii fostul soț al Biancăi Drăgușanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi, implicat într-un dosar de proxenetism, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Afaceristul ar fi investit foarte mulți bani în câteva afaceri din Mediaș, orașul său natal, înainte de arestare.

Potrivit cancan.ro, Alex Bodi a cumpărat hotelul Central din Mediaș, însă a achiziționat și cinematograful din același oraș. Afaceristul nu s-ar fi oprit aici, ci ar mai fi făcut o investiție importantă, de data aceasta în altă parte: a cumpărat un castel situat pe raza localității Sighișoara, în parteneriat cu Joseph, bărbatul cunoscut drept 'Prințul criptomonedelor'.

Averea lui Alex Bodi, în pericol

În urma decinderilor și reținerilor făcute în dosarul de proxenetism, procurorii DIICOR inventariază averile tuturor celor implicați. Printre aceștia se numără și Alex Bodi. Potrivit Gândul, afaceristul riscă să rămână fără bunurile înregistrate pe numele său, în cazul în care se dovedește că acestea au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute în vederea recuperării prejudiciului reclamat de presupusele sale victime.

Procurorii DIICOT au stabilit până la ora actuală că mare parte din banii obținuți de pe urma femeilor traficate în străinătate îi reveneau liderului Adrian Tâmplaru, iar acesta ar fi investit sumele primite în diverse imobile din țară, dar și de peste hotare.

Rămâne de văzut dacă în cazul lui Alex Bodi, care de altfel se lăuda cu o avere uriașă, banii ar fi fost obținuți ca urmare a comiterii de infracțiuni, în vederea punerii sechestrului asigurător.

Ce avere are Alex Bodi

Afaceristul s-a lăudat de-a lungul timpului cu o avere impresionantă și pe bună dreptate! A reuși să facă avere, deși la început a avut o situație mai mult decât modestă… Deține mai multe vile în orașul natal Mediaș, alta în Tunari, locuința de unde a fost ridicat de autorități, un avion, bolizi de lux, noile achiziții menționate și nu numai. De-a lungul timpului, s-au lansat speculații potrivit cărora ar deține inclusiv o casă și în Monte Carlo, în valoare de aproximativ două milioane de euro.

Nu în ultimul rând, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este și fericitul posesor al unei colecții colecțiede-a dreptul incredibile de mașini de lux, multe dintre acestea fiind modele foarte rare și, implicit, cu un preț pe măsură.

Din colecția sa fac parte un Lamborghini Urus, achiziționat recent, un Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.

Alex Bodi a făcut avere pornind de jos

Deși a vorbit foarte rar despre modul în care s-a îmbogățit, Alex Bodi a oferit totuși niște interviuri în care a mărturisit cum a făcut avere. Născut la Mediaș, într-o familie de condiție modestă, omul de afaceri a lăsat România pentru Spania la vârsta de 18 ani, atunci când a plecat cu părinții săi la muncă. După cum a mărturisit, primii bani i-a câștigat lucrând pe un șantier și jucând fotbal. Mai apoi, Bodi a investit banii agonisiți într-un club din Spania, dar a intrat într-o afacere ilegală – a vândut aur cu acte false!

Nu s-a descurajat însă și a luat-o de la capăt. Din păcate, a ajuns repede la sapă de lemn, după cum a povestit într-un interviu pentru Antena Stars. Atunci părinții săi i-au sărit în ajutor, vânzând, apartamentul proaspăt achiziționat în spania, dar și cele trei mașini ale familiei.

Averea lui Alex Bodi s-a mărit înainte de a fi arestat! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf și o parte dintr-un castelAverea lui Alex Bodi s-a mărit înainte de a fi arestat! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf și o parte dintr-un castel

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a mărturisit Bodi.

Afacere cu lingouri de aur

Ulterior, Bodi s-a apucat să vândă mașini, iar mai apoi a ajuns mâna dreaptă a unui milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar avea vânzări anuale de un milion de euro și, dat fiind că firma este activă de nouă ani, vânzările totale se apropie de 10 milioane de euro.

Citește și: Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a fi arestat!Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăgușanu

Citește și: Cum și de ce a fost trădat Alex Bodi de fosta soție.Iulia Sălăgean se împrietenise cu Bianca Drăgușanu și încă trăia din banii lui

Citește și: Bianca Drăgușanu a semnat un contract cu un post TV și promite dezvăluiri incendiare:„O să vin cu dovezi și o să distrug'

Citește și: Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro!Voia să aibă gemeni, băieți

Chiar dacă afacerea cu lingouri de aur i-a adus lui Alex Bodi o avere substanțială, fostul soț al Biancăi nu s-a oprit aici. De asemenea, pe numele lui Bodi este înregistrată și firma ‘Voica&Bodi SRL’, din Spania, la care el este administrator și asociat cu un prieten și care are drept obiect de activitate „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare’. Se pare că omul de afaceri viza recent achiziționarea celui mai mare hotel din Mediaș, achiziția ridicându-se la 3 milioane de euro.

Alex Bodi, arestat preventiv 30 de zile într-un dosar de proxenetism

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă