Baby Zeny a făcut un an! Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței. Obiectul ales de micuță de pe tavă a stârnit hohote de râs!

Publicat pe
Baby Zeny a făcut un an! Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței. Obiectul ales de micuță de pe tavă a stârnit hohote de râs!Baby Zeny a făcut un an! Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței. Obiectul ales de micuță de pe tavă a stârnit hohote de râs!

La două săptămâni după nunta ca-n basme, pentru Adelina Pestrițu și familia ei a urmat o petrecere în cadru restrâns. Fetița ei, Zenaida, a împlinit un an, ocazie cu care celebrii ei părinți i-au rupt turta. Obiectul ales de micuță de pe tavă a stârnit hohote de râs.

Adelina Pestrițu traversează cu siguranță cea mai ocupată vară din viața ei, dar și cea mai frumoasă. După nunta spectaculoasă de acum două săptămâni, care i-a solicitat brunetei toate resursele de timp și energie, a urmat de data aceasta un party în cadru restrâns.

Ocazia noii petreceri? Fetița Adelinei și a lui Virgil Șteblea, Zenaida, a împlinit un an. Părinții i-au oferit micuței un party de vis, la care au luat parte cei mai apropiați prieteni și personaje de desene animate precum Mickey Mouse și Minnie.

Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței ei. Ce a ales Baby Zeny de pe tavă

Apogeul serii a fost de departe cel în care Zenaida și-a ales, conform tradiției, obiectele preferate de pe tavă. Se pare că micuța le calcă pe urme părinților și estimăm că va deveni o abilă femeie de afaceri, din moment ce a ales de pe tavă o bancnotă de 500 de euro.

Adelina Pestrițu a postat pe blogul ei un text emoționant despre bucuria de a fi mama și gândurile cu care serbează primul an din viața fetiței sale.

'Primul an cu un bebeluș în viața noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teama la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a varsat-o. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, împlitit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil.
Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem. A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face', a scris Adelina.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce sfat zguduitor a primit Ioana Ginghină de la fetița ei de 11 ani înainte de separarea de Alexandru Papadopol: 'Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorțam'

Alina Pușcaș a născut cel de-al treilea copil. Prima imagine cu micuța Iris: 'Este foarte bine'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter