Ben Affleck moare de necaz! La 50 de ani, fosta lui soție, Jennifer Garner, a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

Publicat pe
Ben Affleck moare de necaz! La 50 de ani, fosta lui soție, Jennifer Garner, a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lumeBen Affleck moare de necaz! La 50 de ani, fosta lui soție, Jennifer Garner, a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

De 30 de ani, celebra revistă People desemnează cea mai frumoasă persoană din lume. Alegerea de anul acesta ți-ar putea părea surprinzătoare, dar iată că cea mai frumoasă femeie din lume este nimeni alta decât fosta soție a lui Ben Affleck, actrița Jennifer Garner.

După ce anul trecut cea mai frumoasă femeie din lume a fost aleasă Pink, iar în urmă cu doi ani Julia Roberts, iată că cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, conform revistei People, este actrița Jennifer Garner, în vârstă de 47 de ani.

Jennifer Garner, desemnată 'cea mai frumoasă femeie din lume' la 47 de ani

Poate că nu este o frumusețe conform standardelor de aur ale Hollywoodului și se poate spune că multă vreme a lăsat preocuparea pentru propria persoană pe locul doi, având ca prioritate copiii, dar Jennifer are numeroase calități. Editorii People au motivat alegerea invocând faptul că actrița e un om cu picioarele pe pământ, ce se implică în acțiuni caritabile și încearcă să fie cea mai bună versiune a ei.Jennifer Garner însăși a fost uimită de alegerea revistei People, mărturisind că frumusețea nu a fost niciodată esențială pentru ea: 'Nu am fost niciodată una din acele fete frumoase, nu m-am considerat atractivă deloc în adolescență. Lka mine în familie nu s-a pus deloc accent pe aspectul fizic. Părinții mei nu mi-au spus niciodată că aș fi drăguță, așa că nici pe mine nu m-a preocupat acest lucru'.

Jennifer Garner, căsnicie toxică cu Ben Affleck. Divorțul a salvat-o!

Faptul că Jennifer Garner nu a pus accentul pe ascepctul fizic, îngrijindu-se mai degrabă de frumusețea interioară și având stimă de sine, s-a dovedit salvator în a ieși neșifonată din căsnici alui Ben Affleck, care a înselat-o în repetate rânduri. Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat în urmă cu jumătate de an, deși mulți ani au fost una dintre cele mai invidiate perechi de la Hollywood. În pofida faptului că avea probleme cu alcoolul încă din tinerețe și era un împătimit al jocurilor de noroc, Jennifer l-a iertat de nenumărate ori pe Ben și a încercat să-l susțină din răsputeri pec el cu care s-a căsătorit în 2005. I-a trecut cu vederea până și infidelitățile, dar în urmă cu trei ani a decis că e vremea să se retragă dintr-o căsnicie. Cuplul are trei copii, Violet (13), Seraphina (10) și Samuel (7). 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter