Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri printre lacrimi după despărțirea de Livian: ”Am realizat că...”

Publicat pe

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a suferit foarte mult după despărțirea de Livian. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial s-a întâlnit cu Andreea Mantea pe holurile de la Kanal D, unde i-a făcut mărturisiri emoționate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea s-a întâlnit cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, iar fosta concurentă a izbucnit în plâns când a văzut-o pe fosta prezentatoare a show-ului matrimonial de la Kanal D. Printre lacrimi, Bianca Comănici i-a povestit vedetei despre despărțirea de Livian.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri printre lacrimi după despărțirea de Livian: 'Am realizat că...'Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri printre lacrimi după despărțirea de Livian: 'Am realizat că...'

'Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut… Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.

Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc.' a spus Bianca, în timp ce plângea în hohote.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a declarat că nu a mai păstrat legătura cu Livian, însă sentimentele ei pentru el nu au dispărut definitiv. Chiar dacă a trecut ceva timp de când s-au despărțit, rănile fostei concurente nu s-au vindecat complet nici acum.

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei s-a mutat în casă nouă. Cum arată apartamentul

Citește și: Mariana de la Puterea Dragostei, acuzată că ar avea iubit acasă: „O întreține, îi plătește chiria”

Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: „Folosiți același doctor”

Citește și: Florentina, fosta iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei, s-a îndrăgostit. Cine este noul ei iubit

Andreea Mantea a încurajat-o pe Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

Când a auzit cele spuse de câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, Andreea Mantea nu a rămas indiferent și a încurajat-o pe Bianca Comănici.

'Puternica mea! Tu ești o puternică, tu ești deșteaptă, tu ești cel mai puternic om, uite unde ești, unde ai ajuns, uite unde unde ești.Da!Tu ești foarte putenică, ești extrem de puternică, ești frumoasă, ești deșteaptă și nu uita cât ești de puternică, te implor. Îți era dor de mine! Cum mă? Cum mă? Aseară a postat ea, de cine îți este cel mai dor de la Puterea dragostei și ea a trecut, de Andreea Mantea. Cum mă?' ,  i-a spus Andreea Mantea Biancăi, încercând să o încurajeze.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter