Bianca Drăgușanu, în lacrimi la TV chiar de ziua ei de naștere. De ce a supărat-o Alex Bodi: "Simt că nu mai pot să duc"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a vărsat lacrimi amare în direct, chiar în ziua în care împlinește 38 de ani. Vedeta a fost supărată chiar de soțul ei, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi la TV chiar de ziua ei de naștere. De ce a supărat-o Alex Bodi: "Simt că nu mai pot să duc"Bianca Drăgușanu, în lacrimi la TV chiar de ziua ei de naștere. De ce a supărat-o Alex Bodi: "Simt că nu mai pot să duc"

Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a izbucnit în lacrimi în timp ce a povestit despre modul în care Alex Bodi a ales să îi transmită „urările de rigoare” de ziua sa de naștere. Într-adevăr, Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o chiar la miezul nopții, numai că nu pentru a o felicita, ci pentru a-i face reproșuri.

„Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. Problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe Instagram și care a considerat el că este prea vulgară. Puteam să-mi spună să o scot, nu să-mi facă teorie 45 de minute. Se pare că pe el îl nemulțumește acum faptul că eunt prea sexy', a spus Bianca Drăgușanu la Kanal D.

În timp ce povestea, Bianca Drăgușanu nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, menționând că se străduiește constant pentru a face lucrurile corect.

„Situatia este in felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să imi reprosez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng' , a mai spus blondina, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a mai spus că nu poate fii fericită de ziua ei și că va veni o vreme când va povesti ceea ce se întâmplă în viața ei, semn că ar exista tensiune.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia in care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine stie ce se poate intâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia.

Inițial stabilisem să ieșim la un restaurant, dar datorită faptului că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt.Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?'. Teoretic Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată.', a completat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter