Bianca Drăgușanu nu mai este blondă. Ce schimbare de look și-a făcut vedeta

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări. Fosta soție a lui Victor Slav și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta a renunțat la părul blond, iar acum este șatenă. Schimbarea este neașteptată.

Surpriză din partea Biancăi Drăgușanu! Vedeta nu mai este blondă. Cel mai probabil, fosta soție a lui Victor Slav poartă o perucă, pentru că în ultimul timp apelează destul de des la aceste schimbări de look rapide.

Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a mai avut această nuanță la păr în urma cu câțiva ani. Bianca Drăgușanu a primit foarte multe aprecieri când a apărut cu noul look.

Bianca Drăgușanu își mai dorește două fetițe

Fosta soție a lui Victor Slav a fost invitată în platoul emisiunii ‘Teo Show’, unde a făcut declarații la care puțini se așteptau. Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe, deși acum puțin timp nici nu ar mai fi vrut să audă despre asta. Vedeta o iubește foarte mult pe Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Frumoasa blondină visează să aibă o familie numeroasă.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!’a spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Instagram

Bianca Drăgușanu nu mai este blondă. Ce schimbare de look și-a făcut vedetaBianca Drăgușanu nu mai este blondă. Ce schimbare de look și-a făcut vedeta
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter