Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre datoriile la stat și problemele financiare: ”Am vorbit mai devreme cu contabila mea”

Publicat pe
Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre datoriile la stat și problemele financiare: 'Am vorbit mai devreme cu contabila mea'Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre datoriile la stat și problemele financiare: 'Am vorbit mai devreme cu contabila mea'

După ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu se îndreaptă spre faliment cu afacerile și că are datorii uriașe la stat, blonda a ieșit la rampă cu declarații. Mai mult decât iritată de bârfele legate de problemele financiare, aceasta a dat chiar mai multe detalii decât era cazul.

Teoretic, Bianca Drăgușanu traversează o perioadă fabuloasă, fiind în pregătiri pentru nunta cu Alex Bodi, cu care s-a cununat civil la finalul verii. Practic, fericirea ei a fost umbrită de zvonurile apărute recent, conform cărora afacerea ei cu ținute de seară și rochii de mireasă, lansată în urmă cu cinci ani, s-ar îndrepta spre dezastru.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre problemele financiare

Iritată la culme de zvonurile despre datorii la stat și faliment, blondina a ținut să explice cum stau lucrurile.

'Sunt presupuse datorii, mai mult decât atât, am vorbit mai devreme cu contabila mea şi cu managerul de la firma mea şi vreau să vă spun că eu niciodată nu am avut datorii la stat şi eu mereu mi-am plătit taxele la stat, iar eu mereu dau bonuri şi pentru un nasture în firma mea, aşa că în câteva minute aştept de la contabila mea, dacă poate să-mi trimită chitanţele, adică dovada faptului că eu mi-am plătit întotdeauna taxele la stat şi, mai mult decât atât, vreau să subliniez că nu am avut niciodată datorii la firmă, niciodată. Se poate vedea asta foarte simplu, nu înţeleg şi chiar nu îmi dau seama de unde vin cifrele acestea şi cum se fac constatările acestea, dar să stea toată lumea liniştită, că eu sunt foarte bine', a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, toate detaliile despre nunta cu Alex Bodi

Pe fondul faptului că în această perioadă trebuia să aibă loc nunta, conform zvonurilor apărute în presă, cei doi mergând în loc la Monaco în vacanță, situația a escaladat.

Iată că adevărul era cu totul altul: cei doi nu doar că se înțeleg de minune, dar nu au amânat sau anulat nunta. Cununia religioasă va avea loc, cuplul venind cu toate detaliile la Vorbește lumea’.

Bianca a oferit detalii despre marele moment.  ‘Grandios! Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică «Ia-ţi rochia (..), urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi», ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi o să zică «Vezi că trebuie să-ţi faci şi a doua rochie. ». O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori… Avem variante, doar că n-avem timp!’, a explicat blonda de 37 de ani, care a mai îmbrăcat o data rochia de mireasă, în ziua căsătoriei cu Victor Slav.

Foto: Instagram

Citește și:

Justin Bieber și Hailey Baldwin, primele imagini de la cununia religioasă. Cei doi au făcut nuntă cu 150 de invitați

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: 'Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter