Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit. Ce ținută a purtat vedeta la cununia civilă

Publicat pe

După multe certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit. Cei doi au planificat totul în mare secret și au mers în fața ofițerului stării civile, unde au spus DA. Avem primele imagini de la cununia civilă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut marele pas și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Nimeni nu se aștepta la o nuntă, mai ales că cei doi s-au despărțit de foarte multe ori în ultima perioadă.

Evenimentul a fost unul foarte restrâns, iar alături de cei doi au fost doar prietenii apropiați. Bianca Drăgușanu a purtat o rochie albă din dantelă care a fost croită special pentru ea. Cel mai probabil, vedeta și-a făcut singură rochia, având în vedere că are o afacere în acest domeniu. Buchetul de mireasă a fost unul făcut din trandafiri roz și mov.

După o căsnicie eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu zâmbește din nou alături de Alex Bodi. Deși nu se află la prima căsătorie, vedeta a avut emoții în ziua cea mare. Inelul de logodnă pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la Alex Bodi valorează 10.000 de euro.

În timp ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi erau la starea civilă, unde semnau actele de căsătorie, Victor Slav își promova evenimentele la care participă pe rețelele de socializare.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu…(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală' a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

„Amândoi am avut emoții. Sunt emoții…acum trebuie să dăm explicații la toată lumea' a spus și Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu mai vrea copii

Trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, însă de fiecare dată sfârșesc prin a fi împreună. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au venit la VIVA! Party și au atras toate privirile din jurul lor. Evident că nu puteam să-i lăsăm să plece fără să ne spună câte ceva despre relația lor. Vedeta a declarat recent că își mai dorește două fetițe, însă iubitul ei vrea doi băieți.

‘Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima, a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

FOTO: Facebook, Cancan, Click!, Mihai Ionescu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit. Ce ținută a purtat vedeta la cununia civilăBianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit. Ce ținută a purtat vedeta la cununia civilă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter