Bianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din București a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste

Publicat pe

Coronavirusul ne ține pe toți în case, iar Bianca Drăgușanu respectă măsurile impuse de autorități, astfel că a ales să stea în casa lui Alex Bodi din București pe perioada autoizolării.

Bianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din București a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragosteBianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din București a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este cât se poate de complicată. Au ajuns la divorț cu scandal, s-au făcut dezvăluiri legate de chiar și de încercare de sinucidere, fostul soț a acuzat-o pe Bianca de faptul că nu ar avea grijă de fetița ei.

Alex Bodi a recunoscut că bătut-o, pe scurt și-au spălat rufele murdare în public, iar acum pare că totul a prins nuanțe de roz în viața lor și parcă nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat în viața lor. Pe scurt, o poveste demnă de telenovele.

Citește și: Daria Radionova rupe tăcerea. Primele declarații despre aventura cu Alex Bodi:„E un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie”

Cum arată vila lui Alex Bodi din București

Acum, că lucrurile s-au liniștit, Bianca a luat decizia să se retragă la vila lui Alex Bodi din București, au declarat surse apropiate lor, potrivit wowbiz.ro. Proprietatea pare desprinsă din povești. A fost construită în urmă cu doi ani, are etaj și mansardă. Este mobilată modern, are șemineu și sală de sport proprie.

De asemenea, mai poate fi admirată o curte uriaşă, piscină și un garaj în care intră cele şase maşini de lux.

Citește și: Bianca Drăgușanu l-a iertat, dar i-a pus condiții lui Alex Bodi.Ce nu mai are voie să facă afaceristul: 'I-am cerut ca începând de astăzi…'

Bianca Drăgușanu: „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie

Cei doi sunt de nedespărțit în ultima vreme. Dragoste cu năbădăi și multe intrigi. Mai mult, în urmă cu o săptămână, cei doi au vorbit despre o nouă căsătorie. 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim', a dezvăluit Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu doar că nu a contrazis-o, dar a ținut să precizeze că el a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare.

Totuși, Bianca Drăgușanu a pus o condiție pentru a-l accepta înapoi pe Bodi, și anume să păstreze un contract de confidențialitate: 'Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt', a mai spus fosta prezentatoare.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț.Vedeta a făcut primele declarații: 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter