Bianca Rus, în fustă mini și cu decolteu adânc, după ce a slăbit 60 de kilograme. Cum a apărut la un eveniment monden

Publicat pe

Bianca Rus parcă ar fi o cu totul altă persoană acum. Vedeta a reușit să slăbească 60 de kilograme, iar acum arată din ce în ce mai bine. Silueta îi permite acum să îmbrace orice haină dorește și să fie mândră de felul în care arată.

În urmă cu aproximativ un an, Bianca Rus ajungea pe masa de operație pentru a-și face micșorare de stomac. Vedeta a slăbit 60 de kilograme și se simte mult mai bine acum. Bianca Rus a fost prezentă la evenimentul fetelor de la Andre și a purtat o ținută cu care a atras toate privirile.

Vedeta a purtat o fustă mini, dar și o bluză cu vedere la buric, dar și cu decolteu adânc. Bianca Rus s-a simțit foarte bine îmbrăcată așa și a atras toate privirile celor din jur.

Dieta pe care o ține acum Bianca Rus

'Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne.', a declarat Bianca Rus pentru VIVA!.

FOTO: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro