Bianca Sârbu s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea TV: ”Eu sunt mai liniştită”

Publicat pe

Încă o nuntă în showbiz-ul românesc. Bianca Sârbu și Bogdan s-au căsătorit religios în weekend. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă. A fost o zi plină de emoții pentru Bianca Sârbu și Bogdan.

Bianca Sârbu este foarte fericită, iar viața ei s-a schimbat complet de când este împreună cu Bogdan. Lucrurile s-au desfășurat rapid între ei, iar după câteva luni de relație cei doi s-au căsătorit civil. Bianca Sârbu și Bogdan au spus DA și în fața lui Dumnezeu.

Nunta a avut loc la un restaurant de fițe din Capitală. Invitații s-au simțit bine la nunta celor doi, iar emoțiile au dispărut pe parcursul serii.

„Suntem emoţionaţi. Eu sunt mai liniştită, dar nu pentru că nu aş avea emoţii, ci pentru că m-am gândit să fiu eu aia care îi linişteşte azi pe toţi. Lui nu prea îi place la televizor. I-am spus: Când îţi iei o artistă, asta vine la pachet. Astăzi este o zi importantă şi nu aveam cum să nu împărţim şi cu telespectatorii noştri. Era imposibil, mai ales la Antena Stars, unde noi ne-am şi cunoscut. Antena Stars este naşul mare, practic”, a declarat Bianca Sârbu Romanescu.

Bianca Sârbu își mai dorește un copil

„Un copil! Deocamdată am un proiect la Antena Stars şi vreau să-l duc până la capăt. Nu chiar în perioada următoare, dar dacă e să vină un bebeluş, Miriam şi Luca abia îl aşteaptă. Roma va fi cel mai cool tătic ever. Mai am 10 copii… îmi spun mamă. Da, „Dragoste fără secrete” va fi şi ea prezentă astăzi. I-am invitat, deşi nu au voie să iasă,  pentru că nu puteam să las să nu ia parte la bucuria mea. Suntem ca o familie.”a declarat Bianca Sârbu Romanescu.

FOTO: Facebook

Bianca Sârbu s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea TV: 'Eu sunt mai liniştită'Bianca Sârbu s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea TV: 'Eu sunt mai liniştită'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter