Boala care i-a otrăvit tinerețea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasă femeie din lume a încercat să-și ia viața de 4 ori

Publicat pe

Cunoscută drept una din cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, simbol etern al frumuseții feminine, Brigitte Bardot a avut glorie și noroc cu carul, dar s-a luptat toată tinerețea cu o boală cumplită: depresia severă. B.B a încercat să-și ia viața de cel puțin patru ori și singură recunoaște că este un miracol faptul că trăiește încă.

Din momentul în care a și-a făcut debutul în cinema, în 1956, cu rolul din 'Și Dumnezeu a creat femeia', Brigitte Bardot, a devenit bomba sexy prin excelență, sex-simbolul etern, idealul de frumusețe feminin pentru eternitate. Femei din lumea îi întreagă îi copiază și azi, la 60 de ani distanță, lookul iconic, cu ochi puternic conturați cu tuș și păr blond, plin de volum.

Modul groaznic prin care Brigitte Bardot a încercat să se sinucidă

În ciuda faptului că a fost multă vreme considerată cea mai frumoasă femeie din lume, în ciuda faptului că avea bărbații la picioare, Brigitte Bardot a fost extrem de nefericită.

Diagnosticată cu depresie severă, frumoasa blondă a încercat în repetate rânduri să-și pună capăt zilelor. 'Am încercat de atâtea ori să mă sinucid, încât faptul că sunt încă în viață e un adevărat miracol', a declarat actrița, care are acum 85 de ani.

Se pare că depresia a apărut în același timp cu succesul, căruia diva nu a reușit să-i facă față. În plină glorie, ea nu era decât o fată singură și confuză. Suferea de depresie severă, dar niciodată nu a învățat să gestioneze boala', a declarat cel ce i-a scris biografia, Jeffrey Robinson.

Se pare că prima tentativă de suicid a lui Brigitte Bardot s-a întâmplat pe când aceasta avea doar 16 ani și era îndrăgostită până peste cap de regizorul Roger Vadim, cu șase ani mai în vârstă ca ea. Cei doi au început o aventură toridă, dar când idila a fost descoperită de părinții fetei, niște parizieni înstăriți, aceștia și-au amenințat fiica că o mută la liceu în Anglia. Devastată, actrița, la vremea aceea doar model, și-a băgat capul în cuptor, dar a fost descoperită la timp de părinți.

Brigitte a încercat de asemenea să-și ia viața la 25 de ani, în 1960, la scurtă vreme după ce a adus pe lume un băiețel. Blonda a înghițit atunci o cutie de pastille și și-a tăiat venele în luxoasa ei vilă din Franța, dar a fost, din nou, salvată.

Boala care i-a otrăvit tinerețea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasă femeie din lume a încercat să-și ia viața de 4 oriBoala care i-a otrăvit tinerețea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasă femeie din lume a încercat să-și ia viața de 4 ori

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter