Boala neștiută a Cristinei Țopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiți să bage publicitate, dacă mă prelingeam pe sub pupitru”

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, după o viață plină de realizări, dar și de necazuri și neajunsuri, pe care, însă, nu le-a știut nimeni. Așa cum nu s-a știut despre problemele sale de sănătate. Jurnalista a suferit mult timp de atacuri de panică, pe care le-a descris, în toată oroarea lor, în cadrul unui singur interviu.

Moartea subită a Cristinei Țopescu, la doar 59 de ani, a șocat întreaga țară, mai ales că aceasta nu a dat vreodată semn că ar avea probleme de sănătate. În vreme ce ancheta pentru a depista cauzele morții este în plină desfășurare, s-a aflat că realizatoarea de televiziune suferea de depresie. Conform medicului Monica Pop, Cristina Țopescu făcuse o depresie după moartea tatălui său, comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Boala neștiută a Cristinei Țopescu: suferea de atacuri de panică

Un interviu cu jurnalista Sanda Nicola a scos la iveală, însă, și alte probleme de sănătate, despre care nu s-a știut nimic. Cristina Țopescu a fost dintotdeauna o persoană retrasă și extrem de discretă cu viața sa, care nu a dorit să încarce pe nimeni cu necazurile sale, deloc puține la număr. Se pare că prezentatoarea de televiziune a suferit foarte mulți ani de o problemă aparent ușor de rezolvat, dar cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

'Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată', a dezvăluit Cristina Țopescu pentru Sanda Nicola.

Jurnalista a descris apoi stările provocate de atacurile de panică, menționând senzația pe care o descriu aproape toți cei care suferă de o astfel de afecțiune: aceea de sfârșit.

'Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția', a relatat Cristina Țopescu.

Boala neștiută a Cristinei Țopescu. Avea atacuri de panică în direct: 'Erau pregătiți să bage publicitate, dacă mă prelingeam pe sub pupitru'Boala neștiută a Cristinei Țopescu. Avea atacuri de panică în direct: 'Erau pregătiți să bage publicitate, dacă mă prelingeam pe sub pupitru'

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter