Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Ziua cea mare a sosit! Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Cei doi au spus marele DA în fața ofițerului stării civile. Cuplul a fost foarte emoționat, iar prietenii lor au fost alături de ei în ziua cea mare.

Brigitte Năstase se numește de astăzi, Brigitte Pastramă. Florin Pastramă a fost foarte emoționat, pentru că este la prima căsătorie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a purtat o rochie albă pe corp, iar în partea de sus avea un material prețios cu fulgi.

Florin Pastramă a purtat o pereche pantaloni negrii, o cămașă neagră și un sacou alb. La eveniment au fost prezenți și cei doi copii ai lui Brigitte Năstase. Sara i-a urat multă fericire mamei sale și este bucuroasă pentru aceasta.

Lizeta Haralambie este nașa cuplui. 'Este prima mea nuntă și ultima. I-am oferit sufletul meu', a spus Florin Pastramă.

Brigitte Năstase a făcut o criză de nervi la propria nuntă. Vedeta și-a murdărit rochia albă cu polen de la crinii pe care îi primise de la invitați. Proaspăta soție a lui Florin Pastramă a spus răspicat ca nimeni să nu-i mai ofere florile, pentru că nu vrea să se mai murdărească. Brigitte Năstase și-a dorit foarte mult ca nunta ei să fie perfectă, însă acest mic incident imprevizibil a enervat-o la culme și a supărat-o foarte tare.

 

Nuntă cu peste 350 de invitați

Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Năstase și Florin Pastramă vor avea cununia religioasă pe data de 7 iulie, iar la eveniment vor fi peste 350 de persoane.

Vedeta este fericită că va îmbrăca rochia de mireasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte bucuroasă că a găsit un bărbat care să fie lângă ea necondiționat. Brigitte Năstase și-a dorit dintotdeauna un bărbat care să o iubească și să nu o înșele.

FOTO: Captură video

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilăBrigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă