Brigitte Pastramă a început procedurile pentru conceperea copilului: ”Este o concepție asistată”

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult un copil și lucrează din greu la acest lucru. Fosta soție a lui Ilie Năstase a început procedurile pentru conceperea copilului. Brigitte Pastramă merge la o clinică foarte bună.

Brigitte Pastramă a început deja să urmeze niște tratamente hormonale specifice unei sarcini asistate. Soția lui Florin Pastramă își dorește ca bebelușul să fie sănătos, iar pentru asta încearcă să elimine toate riscurile. Brigitte și Florin Pastramă își doresc mai mulți copii și se gândesc chiar și la gemeni.

Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi  ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat', a mărturisit Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni online, E OK! Să fii vedetă? Cu Dana Săvuică', aparținând revistei OK! Magazine..

FOTO: Facebook

Brigitte Pastramă a început procedurile pentru conceperea copilului: 'Este o concepție asistată'Brigitte Pastramă a început procedurile pentru conceperea copilului: 'Este o concepție asistată'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter