Brigitte Pastramă este însărcinată. După ce a pierdut o sarcină asistată, vedeta a rămas gravidă pe cale naturală

Publicat pe

Brigitte Pastramă este însărcinată. Florin Pastramă va deveni tată pentru prima dată și este în culmea fericirii.

În urmă cu câteva luni, Brigitte Pastramă a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată, însă din păcate a pierdut sarcina. Vedeta și-a dorit foarte mult un copil cu actualul ei soț, Florin Pastramă, și iată că Dumnezeu i-a ajutat.

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a fost dată de gol de soțul ei că este însărcinată în prima lună. Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente și a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală.

Vedeta mai are doi copii, un băiat și o fată, din căsniciile anterioare.

Brigitte Pastramă ar fi vrut să anunțe că este însărcinată după ce trecea cu bine de primul trimestru, însă Florin nu s-a mai putut abține. În ultima vreme s-a scris că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă se pare că lucrurile merg mai bine ca niciodată pentru ei.

Citește și: Brigitte, adevărul despre divorțul de Florin Pastramă:'Vreau viață de familie. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală'

FOTO: Facebook

Brigitte Pastramă este însărcinată. După ce a pierdut o sarcină asistată, vedeta a rămas gravidă pe cale naturalăBrigitte Pastramă este însărcinată. După ce a pierdut o sarcină asistată, vedeta a rămas gravidă pe cale naturală
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter