Brigitte și Florin Pastramă așteaptă primul copil. Motivul pentru care își ascunde sarcina

Publicat pe

Nu mai este un secret faptul că Brigitte și Florin Pastramă își doresc copii, iar cei doi se pregătesc intens pentru acest moment important din viața lor. Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar Brigitte Pastramă ar fi însărcinată.

Brigitte are deja doi copii din căsniciile anterioare, iar acum își dorește un copil și cu Florin Pastramă. Vedeta a mărturisit deja că a început să facă tratamente pentru a rămâne însărcinată și chiar și imediat după nuntă a fost la clinică.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Pastramă este deja însărcinată, însă nu vrea să dezvăluie acest lucru deocamdată, pentru că își dorește ca totul să fie în regulă. Cel mai probabil, proaspăta soție a lui Florin Pastramă va da marea veste după 3 luni, atunci când bebelușul este în regulă și nu mai există niciun risc.

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă', au declarat surse apropiate vedetei pentru click.ro.

Brigitte Pastramă are o sarcină asistată

'Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi  ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat', a mărturisit Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni online, E OK! Să fii vedetă? Cu Dana Săvuică’, aparținând revistei OK! Magazine..

FOTO: Facebook

Brigitte și Florin Pastramă așteaptă primul copil. Motivul pentru care își ascunde sarcinaBrigitte și Florin Pastramă așteaptă primul copil. Motivul pentru care își ascunde sarcina
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter