Brigitte Pastramă își vinde casa din Timișoara. Câți bani cere pe vila de lux

Publicat pe

După ce a investit o mulțime de bani în vila de la Timișoara, Brigitte Pastramă a scos-o la vânzare. Vedeta a făcut public și prețul pe care îl are casa. Fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să-și vândă și apartamentul de la mare.

Brigitte Pastramă a luat decizia de a vinde casa pe care o deține la Timișoara, însă motivul pentru care a ales să facă asta nu a fost făcut public. Vedeta a investit foarte mulți bani în vila cu piscină, iar cine vrea să o cumpere va trebui să scoată din buzunar 194.000 de euro. Brigitte Pastramă a distribuit anunțul cu vânzarea casei pe rețelele de socializare.

De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 împărțiți in două corpuri de clădire: 100 m2 respectiv 60m2, în care actualmente sunt o bucătarie, o baie și sala de sport', se arată în anunțul respectiv.

În anunț sunt menționate toate îmbunătățirile pe care le are casa: Are piscină de 5x11m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux… Corpul principal („casa mare') are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătarie'.

Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile. Preţ uşor negociabil, 194.000 euro'. Anunțul de pe site-ul de imobiliare se încheie cu mențiunea: „Această casă este subevaluată'.

FOTO: Facebook

Brigitte Pastramă își vinde casa din Timișoara. Câți bani cere pe vila de luxBrigitte Pastramă își vinde casa din Timișoara. Câți bani cere pe vila de lux
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter